Merhaba, buradaki konulara cevap verildiğini gorunce cok mutlu oldum. Konu acmaya karar verdim umarım yardımcı olursunuz.

3 aylık evliyim. Bircok sorunum var. Eşimle anlaşamadığım cok konu var. 10 yıla yakın goruştukten sonra evlendik. Psikolojimin hic iyi olmadığını duşunuyorum. Cabuk sinirlenmeye ve aşırı sinirlenmeye başladım.Gerci başka sıkıntıları gorunce benimki dert mi diyorum ama insanın kafası bulanıksa herşeyi oyle goruyor. . Calışan bi bayanım. interneti kullanmaya, kitaplardan faydalanmaya da calısıyorum. Cok duşunuyorum Duşuncelerimden kurtulamıyorum. Ama en cok takıldığım bir konu var. Eşimin abisine cok değer verdiğini duşunuyorum, benden daha fazla. Duğunde yaşanan bi olaydan boyle hissediyorum. Ailesinden kimseye toz kondurmamak adına beni kırabiliyor.Gerci kıyaslamalara girmemeye calısıyorum tartışma olunca. Kaybedeceğimden eminim. Bu duşunce beni mahvediyor. Belki abisine benden fazla değer vermesi normal gelebilir size. belki de 10 yıl sonunda evlendiğimiz icin de olabilir istediğim değeri gormediğimi hissetmeme sebep. Ama bu benim icin dayanılmaz birşey.

Ordu da yaşıyorum. Burda hangi sıkıntımı hangi cıkmazımı anlatabilirim ki. Yukarıda ki yazdıklarımı okuyunca bana bile basit yeni gelin kaprisi gibi geliyor. ama mutsuzum. Mumkun olsa burada duzenli bi uzmana gitmek isterim ama araştırdığım kadarıyla devlet hastaneleri dışında yok. Bi sure antidepresan kullansam faydası olur mu.

Teşekkur ederim.