her gun mide bulantısı ve kusma
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- her gun mide bulantısı ve kusma
-
14-10-2022, 09:41:49merhaba hocam.surekli midemde bulantı oluyo.birde ufacık bir tartşma yada sorunda midem bulanıyo..bulandıgındADA kusuyorum..kusuncada uyumadan midem yerine otrmuyor..sabahlara kadr kusuyorum.bu sayı 20yi gecyo. o yuzden her kustuğumda remeron alıyorum uyumak icin..bir ara her sabah kusuyodum..sonra her akşamda anafranil almaya basladım..şimdi etki etmiyo..yine mide bualntılarım basladı...cok ilac kullandım ama geneli hep iştahımı kapattı.zaten sorun midem benm icin..iştahımı kapatsın istemiyorum..ne yapıcam bilmiyorum.panik atak yapmasam ble kendimi kotu hissedince kusuyorrum..ve hicbirşey bunu engelleyemiyor..uyumak dışında..kendi kendimede uyuyamıyorum o yuzden remeron atyorum..kusmadan dolayı yani bu yuzden ben 39 kiloya bile duştum..remeron sayesinde toparlandım..uyutyo ve uynadığımda mide bulantım gecmiş olyo..belkide hicbirşey beni bu kusma kadar yıpratmadı..dengem bozuldu.canımı cok acıtyo..sosyal hayatımı etkiloy,engel oluyo..allahım canımı al dedğim zamanlar bile oldu.birr yıl gunde bir yada ust uste 4 gun acillerde sabahladım..ne verdilerse midem durmuyodu..uykuya dalıncada gecyodu..tek isteğim benim diğer insanlar gibi bi hayatım olsun.3 yıldır ne cektiğimi bir ben bi ALLAH bilyo..universitemi bile dondurdum gidemedim..hicbirşey istemiyorum..eskisi gibi olmak istiyorum.kac doktora gittim..ialclar hep iştahımı kapattı.anafranili duzenli olarak 8 ay kullandım.hicbirşeyi değiştirmedi.nerdeyse kurtulmak icin intiharı duşunuyorum artık..o dereceye geldim.bunaldım..