Ne olduğunu bilemiyorum...
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- Ne olduğunu bilemiyorum...
-
14-10-2022, 09:41:40yaşadığım, icinde bulunduğum durumun ne olduğunu bilemiyorum.... eğer siz biliyorsanız lutfen yardım edin. yaklaşık bir yıllık evliyim, buyuk bir aşkla (kendimce
) evlendik cok sabrettik cok bekledik mutlu olmayı. ama ben mutlu hissedemiyorum kendimi, hep mutsuz huzursuz hissediyorum kendimi. eşimden yakınırdım esas sorunun bende olduğunu farkettim. gecmişe cok bağlı kalmışım ve kurtulamıyorum bundan yani 1 sene once 2-3 sene once yaşadıklarımı hatırlıyor dolayısıyla eşime ofkeleniyorum halbuki ortada hicbirşey yok sonra bana cevap verdiği zaman eşim ağlama krizlerine giriyorum. aklımın icinde kavgalar tartışmalar ama kimsenin haberi yok bunlardan. ağlarken hep yaşamak istemiyorum hayattan nefret ediyorum gibi duşunceler doluyor aklıma ancak başka zamanlarda olmuo bunlar. ne yapacağımı şaşırdım!!! kendimi dizginleyemiyorum artık susup icime atamıyorum okadar birikmişim ki en ufak bir şeyde patlıyorum. aklımdakileri cevremdekileri uzmeden nasıl boşaltıcam? ben nasıl tekrar mutlu hissedicem? ama hic bir sorunun olmadığını biliyorum uf ne bilim yaaa ole işte...