Merhaba Meltem Hanim.
23 yasinda yurt disinda yasiyorum yarim sene sonra insaAllah evlenip TRye yerlesicem.
15 yasinda intihara kalkistim hap icerek. Allahima sukur bir sey olmadi ve hayattayim.
O gunden beri bu karamsarliktan kurtulamiyorum.
Herseyin en kotusunu dusunuyorum ve her yenilikten cok korkuyorum.
Arkadas cevrem suan 0. Ailem disinda kimseyle gorusmuyorum.
Calimsiyorum da okumuyorum ev kiziyim.
Hayatimda surekli korkularim vardi.
Ama simdi evlenecegim icin kocamla mutlu olamicaz, eltim kaynanam yuzunden buyuk sorunlar yasiycaz diye korkuyorum.
Gerek ailemde gerek cevremde hep olumsuz ornekler oldu.
Bu yuzden de parmakla gosterip kendime ornek alabilecegim bir aile bir yuva yok.
Kendi ablam kaynanasi yuzunden bosandi.
Eltisiyle de sorunlari vardi.
Surekili bunu dusunuyorum, surekli ya benim kaynanam ve eltimde ablamin kiler gibi olursalar diye dusunuyorum.
Eltim bana karsi soguk davarniyor - nisanlimin diyisine gore oda karakteri geregi soguk bir insanmis.
Ama ben bunu surekli 'eltin beni sevmedi biz onunla anlasamiycaz' diye yorumluyorum.
Ustelik kendi kendime 'eltim yuzunden yuvamiz cok hasar gorecek' gibi kuruntular kuruyorum.
Bu korkulardan kurtulmanin bir caresini henuz bulamadim.
Oyle ki psikolojik olarak cok etkileniyorum bu korkularimdan.
Eltime sicak yaklasmaya calistim karsilik alamadim. Ve cok uzuldum.
Bu konuyu o kadar cok buyuttum ki beynimde suan size bile danisiyorum.
Ki eminim benden cok daha muhim sorunlari olan insanlar var bu hayatta.
Evlenecegim icin cok mutluyum heyecanliyim mustakbel kocami cok seviyorum cok anlayisli duygusal bir insan.
Ama benim surekli mutsuz olucamiz korkularim yuzunden onu da uzuyorum.
Sizden ricam bana bir akil verin bu karamsarliktan bu korkulardan nasil kurtulabilirim :26:
Eltimle direk konusmayi dusundum ama sonra ' bak beni ne kadar onemsiyor ' diyecek ve bana karsi guc sahibi oldugunu sanacak diye vazgectim.
Anlasamasakda gorusmeyiz diyerek konuyu kapatmaya calistim oda olmadi.
Napicami sasirdim.:26:
Iki cift lafiniz olursa bu konuyla ilgili cok sevinirim.