Merhabalar..Ben artık nasıl davranacağımı şaşırdığım icin sizlerden akıl almak istedim..Hızlıca sıkıntımı anlatayım.Ben İstanbulda oğrenciyim 5. yılım.Ozel bir yurtta kalıyorum.Kuzenimde gecen sene istanbula taşındı , evi yurdum kadar yakın olmasada okuluma yakın.O taşındığı donemde annemle kavga etmişlerdi o sebepten annem kuzenimle aynı eve cıkmamı istememişti.Hak verdim tamam dedim.Gecen sene boyunca annem affetti en azından evine gelip kalmaya başladı.Bende bu olaya cok sevindim cunku kuzenim ne kadar haksızda olsa benim kardeşim gibi teyzemin kızı sonucta.Şimdi somestr tatilindeyim.İkinci donem icin yurttan cıkıp kuzenimin yanına taşınmayı duşunuyorum.Anneme de donem başında soylemşitim olur demişti ama gecen hafta bu konuyu konuştuğumuzda beni yanlış anladığını onumuzdeki sene icin olur dediğini ve şimdi istemediğini soyledi.Bu sırada babam tamam dedi ki asıl babamın hayır demesinden cekiniyordum.Anneme neden diye sorduğumda da ceşitli bahaneler sıralayınca cok sinirlendim ve kavga ettik baya.Daha sonra konuştuk asıl derdinin hala kuzenime kızgın olması olduğunu soyledi ama ben yine bu sebebi yeterli bulmuyorum.Kendi kızgınlığı icin benim mutluluğumu engelliyor gibi geliyordu.Annemle barıştık ama bu konu konuşulmadı birdaha.Az once gelip burda bi bardak bile yıkamıyorsun orda nasıl yaşıcaksın dedi bende siz ziyarete geldiğinizde de yıkamıyoruz sonucta diye anlatmaya başlıcaktım derdimi ki annem sen taşınırsan ben birdaha gelmicem bu sene dedi ve gitti.İnanın şaşırdım artık ne yapmam gerektiğini.Yurttaki 5.yılım gık demedim ama bir odada yaşıyorum sonucta.masraf olarak ta yurtla aynı olcak babam bu yuzden sıkıntı yaratmadı zaten.Ama annem.. Lutfen akıl verin o boyle yapınca icime de sinmiyor ama herşeyde de anneme gore hayatımı surduruyormuşum gibi hissediyorum artık.ilk kazandığım universiteyi annem beğenmedi diye braktım tekrar kazandım.Yaşıtlarım artık meslek sahibi evlenmeye bile başladılar ben hala oğrenciyim.Pişman değilim bıraktığıma ancak herşeyde boyle olunca artık bunladım