merhaba meltem hanım ben 24 yaşındayım 5 yıllık evliyim eşim azosperm bebeğimiz olmuyor doktorlarda olmaz diyor...ben kucukluğumden beri cocukları cok severim ve anne olmayı cok istediğim icin 19 yaşında da evlendim fakat olmayacağını daha bir kac aylık evliyken oğrendik...hemen bebek istedik rutin kontroller yapıldı ve eşimin baba olamayacağını oğrendik ben depresyona girdim depresyon ve anksiyete teşhisi kondu ilacları 1 ay kullandım eşimin baskısıyla bıraktım evlenmeden oncede ağır depresyon gecirmiştim...şuan yine kedimi iyi hissetmiyorum devamlı ağlıyorum cok sinirliyim en ufak bişeyi cok buyutup ağlıyorum hemen intiharı kendimi oldurmeyi duşunuyorum sanki artık nefes alacak gucum dahi yok.. ve bağrıyorum cevremdekilere cevremi cok kırıyorum evliliğim bozulmaya başladı..eltim ust katımda riskli gebelikti hic yataktan kalkmadı devamlı onunlayım onunla olmak zorundayım temizliğini yaptım aldığı bebek eşyalarını yerlerine yerleştirdim ve haftaya doğumu var..ben aklımı yitirmekten korkuyorum dayanamıyorum bebek eşyalarını gormeye bile devamlı bebek sesi bebek kokusu dayanamam gibi geliyor gecen akşam bebeğin eşyalarını yerleştirdim hepsine oyle ozlemle baktım ki 2 gundur kendime gelemedim ağlamaktan ve bas bas bağırıyorum en ufak bişeyde...ve en kotusu beni anlayan tek bir kişi bile yok herkes kotu niyetli onu kıskandığımı sanıyor bana kıskanma Allah verirse seninde olur diyolar ben kıskanmıyorum sadece benim olmadığı icin dayanamaıyorum..herkes ne var uzulcek tek sizinmi olmuuyor diyor ama o kadar kolay değil işte..lutfen bana yardım edin ne yapabilirm eşim ve ailesi psikolojiye inanmıyor asla doktora gidip yardım aldırmıyolar eltimden de uzak duramam o kadar zor durumdayım ki..