ben 1.5 yıllık evliyim 8 aylık bir oğlum var. eşimle surekli kavga ediyoruz. Kaynanamla oturuyorum. eşimin kumar oynamasına, icki icmesine, kredi cekip kendine dukkan acıp dukkanı zor durumda bırakmasına, tlevizyon tamirine gelen tamircinin ve kaynanamın onunde beni dovmesine, cevremdeki tum insanlara terbiyesizlik yapmasına her hakaretine katlanmış bir insanım. onun iyiliği icin elimden geleni yaptım1.5 yıllık evliyim en tatlı gunlerimiz ve dayak yedim seviyorum diye yuvam yıkılmasın diye oğlumun hatırına eşime katlandım ve katlanmayada devam ediyorum ama artık gucum kalmadı. dayanamıyorum o kdar yıprandım ki o kadar kalbim kırık ama ne yapacağımı bilmiyorum. artık intihar etmeyi bile duşunuyorum. Ablamla eşinin yaşadığı olaylar ve boşnmadan sonra babamın bir tek beyni calışıyor vucudunun her yerinde bir sorun var bende boşanırsam kaldıramaz kimseye derdimi anlatamıyorum kocam cok annesine değer veriyor bir dediğini iki etmiyor kaynanam kocasıyla ayrı olduğu icin rahat davranan istediği gibi gezip istediği gibi para harcayan bir insan bu kdar zorluk ckerken onun bana yaptığı hareketlerine de katlanamıyorum en son kavgamızda kaynanam diğer oğluna gitti ama kocam bana yapmadığı eziyeti bırakmadı. ben sadece cocuğuma bakmasını istedim ev temizlği yemek sn bunları bırak cocuğu bak yeter dedim ama gezmek daha tatlı olduğu icin bakamam falan demeye başladı.işten ayrılmak zorunda kaldım kaynanasını evden kovan gelin durumundayım. işten cıksam bir turlu cıkmasam bir turlu evde kaldığım surece eşim 5 lira vermedi versede zaten demediği lf kalmıyo babamın evinde de zorluk cektim ama bukadar değil burda ben tutumlu oldum onlar harcadı. en son kavgamız akşam oldu. surekli benden şuphelenen biri anlamadığım 4 yıldır ona en ufak bir yalan soylemediğim halde bana guvenmemesi. annemlere gidicem dedim duğun varmış klayım bir akşam dedim hayır dedi neden dedim gidemzsin ayda bir defa gidebilirsin deyince tepem attı yokya dedim niye dedi gidemeyince planlarınmı bozuldu kiminle buluşacaktın falan dedi. suratım asılıncada benim bu eve gelmeme sebebim başarısızlığımın sebebi sensin dedi.senin suratına katlanamıyorum falan dedi. boşanalım istemiyorum seni dedi. anlıyorum babası verdiği bir agrasiflik bencillik kin ofke var ama annesiyle konuşmuyorum diye yaptıklarını haketmiyorum duyduğum hakaretleri ben haketmiyorum tamam diyorum annesi sonucta sizi bu yaşa getirmiş fakat ben annesine kotu davranmasını değil tatlı dille uyrmasını istedim. bende anneyim ileride beni nelerin beklediğini bilemem. bna ve cevreme karşı biraz saygılı olmasını istedim. onun icin aklınıza gelen butun fedekarlıkları yaptım cok bencil tek tarflı fedkarlık olmuyor butun herşeyini gormezlikten geldim neden ben hala onun gozunde kotuyum evliliğimi nasıl toparlabilirim. evliliğimide gectim bu psikolimi nasıl duzeltirim sinirlerim hic bir şeye dayanmıyor artık. lutfen yardım edin cok mutsuzum eşimin bana karşı davranışlarını nasıl duzeltebilirim. annesiyyle aramızdaki dengeyi nasıl kurdurabilrim. teşekkur ederim...