merhabalar ben foruma yeni katıldım ve boyle bir başlık gorunce cok sevindim ve hemen sorunumu yazmak istedim umarım yardımcı olabilirsiniz
benim 7 yıllık bir birlikteliğim var birlikte buyuduk diyebiliriz 1 ay sonra askere gidecek ve biz bundan 15 gun once soz yapalım diye karar aldık hatta ben istedim herşey cok guzeldi cok mutluydum fakat işin ciddiyetini anladığım anda ailelere falan soylediğimiz anda bende herşey değişti bir anda mutsuz oldum heran bu durumu duşunmekten kendimi alamıyordum uyuyamıyordum, yemek yiyemiyordum durup durup ağlıyordum karar veremiyordum neyse bazı kişilerle konuşup kafamı netleştirdim ve asker donuşu olmasına karar verdeim erkek arkadaşımda biraz kırılsa da sen nasıl istersen dedi o anda rahatladım fakat bu bir iki gundur yine kotuyum yanıma bile gelmesini istemiyorum bir yandan bir yandan da onu aramadan duramıyorum biz 7 yıl hic ayrı kalmadık en uzun ayrılığımız 2 ay dı. o da ben memleketime gittiğimdeydi şimdi 15 ay ayrı kalacağız ne olacak onu bekleyeblecek miyim gelince soğumuş olacak mıyım ona karşı diye duşunmekten nerdeyse şuanda kendimi soğuttum ona karşı ne yapmam gerekir bilmiyorum 1 ay once hayatımın sonuna kadar birlikte olmak istediğim insana neden şimdi boyle yaklaşıyorum. Askerdeyken onu terk etmek istemiyorum ama soğumaktan cok korkuyorum acaba ben kendimi ayrılığa alıştırayım derken gucsuz bir insan mı oldum kolay olanı mı secmeye calııyorum bilmiyorum, bir yandan da evlilik korkusu olabileceğini duşunuyorum. Buarada buaralar işsizim okulda biteli cok oldu acaba bunalım mı geciriyorum herşey duzelir mi yine eskisi gibi olur mu işe başladığımda artık ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilemez oldum lutfen yardım edin yorumlarınızı ve onerilerinizi bekliyorum...