Merhaba, ben 23 yaşındayıM. 1 ay oncesine kadar bir sevgilim vardı ve ilişkimiz 1 sene surdu. İlişkimiz boyunca ben cok kaprisliydim ve takıntılarım vardı. hala da oyle gerci. orneğin; telefonunu acmıyorsa 100 kere arar 100 mesaj atardım. ya da buluştuğumuzda illa ki tartışma cıkarırdım ve sevgilimi tokatlardım. ilişkimizin başlarında boyleydi fakat 6 ay sonra işler değişti. ben bu davranışlarımı değiştirmeye başladım ama bu kez de sevgilim sinirli bi insan oldu. ve 6 ay daha devam etti iyi kotu ama benim ısrarlı aramalarım devam ediyordu. ayrıca ben bi cumleye takılınca aynı cumleyi 100 kere 1000 kere soyluyordum. Benim diğer bi davranışım da sevgilim beni uzmeye başlayınca onu aldatmak oldu. Onun hakettiğini duşunuyordum. Şimdi sevgilimle ayrıldık fakat ben yine da 2 3 gunde bir onu arıyorum. Bir turlu kopamıyoruz o da bana kotu bir cevap vermiyor sevdiğini soyluyor. Yalnızca benim tedaviye ihtiyacım olduğunu soyluyor. Şu gunlerde de iyice kotuyum evden cıkmak istemiyor, hicbir şey yapmak istemiyorum. ve dediğim gibi takıntılı olduğum icin şuan sevgilimle barışmaya takmış durumdayım. cok sevdiğimden değil kendimi de biliyorum. elde edince gececek tum hevesim ama bu konuda da ısrarla ve takıntıyla davranıyorum. kendimi bir turlu sakin-leştiremiyorum. Sanırım bir uzmandan yardım almam gerek. Bu durumlarda kendimi sakinleştirmem ve ısrarcı tavrımdan vazgecmem icin ne yapabilirim acaba?