Merhaba doktor hanım, başta soru sorma şansı verdiğiniz icin cok teşekkur ederim.
Ben anksiyete ve panik atak hastasıyım bu tanı ağustos ayında konuldu 4 gun ilac ictim beni cok rahatsız etti ilacı ve doktorumu değiştirdim 2. psikiyatrım bana daha iyi geldi klinik pskolokla beraber calışıyorlar neyse doktoruma sorunlarımı anlattım bana ilca verdi doktoruma ilac kullanmadan yeneceğim dedim izin aldım ve doktorumun verdiği fikirleri hayatıma uyguladım. 1ay sonra gittim bana şaşırdı yuzde 70 oranında yenmişsin cok iyisin dedi.Bu bir aylık donemde sokağa cıkmaktan , evde tek durmaktan gibi korkularımdan kurtuldum.Sadece bedenim ve ruhumu ayrışmasını ara ara yaşamam kalmıştı doktorumda bunu ilacla yenebilirsin dedi bende ilcasız onuda yeneceğim eğer kotu olursam onu arayıp ilacı kullanmaya başlayacağım dedim 2 aydır ilacsız idare ediyordum ayrışmayı nerdeyse hic yaşamadım 2 haftadır falan tekrardan sorun yaşadım ve ataklarım başladı hastalığımı size anlatabilmek adına cok uzun yazdım kusura bakmayın ben şunları oğrenmek istiyordum
bu hastalık babamdada var genetikmidir benden cocuklarımada gecebilirmi?
ilac kullanmadan hayatımdaki aksilikleri cıkararak bu hastalıktan kurtulamazmıyım?
ruhumun bedenimden ayrışmasını bedenimin bana ait değil gibi hissetmem panik atak hastalığının belirtilerinden mi?
Cevap icin şimdiden cok cok cok teşekkur ederim.
Beden ve ruh yabancılaşması ve panik atak
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- Beden ve ruh yabancılaşması ve panik atak