Meltem hanım merhaba ,
2 yıllık evliliğim bitti...Eşimin kahve kumar alışkanlığı yuzunden....son donemde artık oynamadığını soyluyordu ama oraya gidebilmek icin arkadaşlarınla takıl (yani beni rahat bırak ta ne yaparsan yap) diyebilecek nerde kiminle olduğumu sormayacak kadar sorumsuzlaşmıştı...evliliğimizin ilk gunlerinden bu yana problemlerimiz vardı 1.5 yıl sonra oğrendim kumar oynadığını butun guvenim yıkıldı....defalarca buyuk tartışmalar yaşadık....boşanmanın eşiğinden donduk 3 kez.... ve en son bir hafta once cumartesi akşamı yine o sevgili arkadaşlarının yanına gideceğini soyledi bende en azından cumartesi akşamlarını birlikte gecirelim dedim tartıştık ve bu akşam oraya gidersen bir daha eve gelme dedim... o da gelmedi....ertesi akşam geldi eşyalarını aldı gitti...yine geri adım atacağımı bu evliliği kurtarmak icin caba gostereceğimi duşundu sanırım... ama bu kez geri adım atmadım cunku cok yorgunum....iki gun sonra aradı boşanma işlemlerini başlatalım dedi olur dedim ve gittim davayı actım...ertesi gun tekrar aradı kotu ayrılmayalım falan bir yemek yiyelim dedi..yok dedim gerek yok bu saatten sonra.... evet bitmesi gerekiyordu bence cunku evliliğimin ilk gununden bugune yalanlarla gecti.... ama cok uzgunum onu seviyorum onunda beni sevdiğini biliyorum ancak bir kez daha geri atmayacağım cunku her geri adım attığımda o biraz daha rahat kumara kahveye devam etti...seven bir erkek arkadaş kahve vs.yuzunden evden gider mi bu duruma getirir mi ? mantıken donmemem gerektiğini biliyorum cunku bir daha ona guvenemeyeceğimi biliyorum ama bu donemi nasıl atlatacağım cok uzgunum....