Herkese merhaba;
daha inceki sorularımdan biraz da olsa tanırsınz beni.
22 yaşındayım.universite oğrencisiyim.Ankara'da okuyorum onceki konularımdan bilenler bilir ben.Haftaya fazla ders olmadığı icin bu perşembe de hoca gelmediği icin ben de bayram tatiline eve geleyim dedim hocanın carşamba gunu peşembe gunu hocanın derse gelmeyeceğini duyunca eve gideyim dedim.Bayram icin haftaya cumaya biletimi almıştım.Başka bir firmadan.Dun akşam 6 otobusu olduğunu biliyorum.Bileti geri vermek istiyorum dedim telefonda tama gel değiştirirriz dedi o zaman o kada sevindim ki eve gidiyordum.Şu anda kaldığım yurda da yeni gectim.Eski actığım konuları okuyanlar benim şu anda gectiğim yurda ne kadar uğraştığımı bilirler.Onun stresi gecebilecek miyim gecemeyecek miyim,yurda taşın 2 hafta bana 2 yıl gibi geldi yani sıkıntılar hep ust uste geldi boyle.Ben de azır hocalar fazla ders işlemiyor eve gideyim dedim.İşte geldim.Gece geldim annem uyuyordu.Sabah kalktığımda annem işe gitmişti.Annem oğle yemeği icin eve geldi.Yemeğe gelecek diye anneme yemek yaptım kadıncağız geldiğinde oğlen yemek olmuyor kahvaltı ediyo diye) corba yaptım yanına bişeyler daha sofrasını kurdum.İşte annem geldi.Gittim ben sarıldım.Hoşgeldin dedim.Ben demesem o bana hoşgeldin demeyecekti.İşte sofraya oturdu.Biraz sohbet ettik.Anneme sordum.anne beni ozlemedin mi beni dedim.Başka şeylerden bahsediyor.Cevap vermior.anne ben kilolu muyum dedim yoo değilsin potak yaratılışlısın dedi.Kilolu değilsin ama tam sınırdasın dedi.Ben de oyle miyim gercekten dedim.Eee sen bu etleri bu bunyeyi yapmak icin emek emek calıştın(tercumesi yani cok yedin hic boğazını kısmadın demek istiyor cunku daha onceden de bu lafı cok sarfettiği icin biliyorum).kilo vermek icin abur cubur yemiyorum.Sadece yemek corba salata.Abur cubur cikoloata falan yok.Bunu bile bile bana emek emek sen bu kiloları yaptın diyor.Kahroluyorum boyle deyince cunku yanlış duşunuyor,ben oyle yapmadım emek emek yemedim yediklerime hep idkkat ettim.O da bunu biliyor boyle olmasına rağmen bu cumleyi kullanıyor.İşte ben de deDİM anne ne kadar uğraştığımı goruyorsun bizzat şahit oldun dedim.Yaptığım sporlar beslenmeme ne kadar dikkat ettiğim ve bu knouda bu kadar uğraştığım icin ne kadar hassas olduğumu da ibliyor.Dayanamadım odama gittim ağlamaya başaldım tutamadım kendimi soylediği laflardan yaptığı haksızlıktan dolayı.Sonra yine işi eski meselelere dondurdu.İşte ben boyleymişim.Madem soruyu soruyorsun benim boyle diyeceğimi biliyrsun niye soruyorsun o zaman sorma dedi.ben soruyu soruyorum senin boyle diyeceğini de bilmiyordum dedim.Bal gibi de biliyorsun dedi.hem ben boyle bi soru sorsam bu kadar bir insanın uğraşısını azmini cabasını gorse ve yediğime okadar dikkat ediyorum.Sırf annem boyle demesin diye.Emek emek yatın dmesin diye.Ağzıma aburu cubur lokma koymuyorum yaa.Bunları goruyorsun insan emek emek yedin de yaptın der mi el insaf gozunle goruyordun ben kendimi biliyorum.dayanamadım gittim odaya ağlamaya başladım.Elinde catalla gelmiş.Yeter yaa yeter yaa sorma o zaman ne diyeceğimi biliyorsan.sen niye ağlıyorsun.babanla senin yuzunden rahatım huzurum kalmadı.S***** G** (Defol) S***** G** (Defol) istemiyorum seni.S***** G** (Defol) diye bağırdı.Defol.Ozlemedemi seni.Merak da etmedim dedi.ben dayanamdım tutamıyorum kendimi daha cok ağlamaya başladım.Hicbir şey diyemedim.Ağlıyorum durduramıyorum kendimi.Daha yeni gelmişim guc bela bileti değiştirip o kadar uğaştım valla kollarım hala ağrıyor dunun yorgunluğu hala gecmedi ben bu kadar didinip annemi baabma evim kardeşimgozumde tutuyordu.Nereye giderim.ve haklıymış gibi soylenmeye eevam ediyor.Brişey demiyorum biliyorum ki kendisini haklı cıkartacak sadece ağlıyorum.Analar evladının bi damal gozyaşına dayanamzmış.benim ağlam nedenim annemin bana karşı bu acımasız ve haksız sozleri ve bunu bile bile yapıyor.Bildiği halde defalarca yanlışını tekrarlıyor.Evden giderken de ağla ağla annen seni daha cok sever ağla ağla oyle ağalyınca annen seni daha cok sever diye kapıdan bağırıyordu.ben dayanamayı yine başlıyorum tabi ağlamaya.Kime nalatacağım derdimi blemedim.Napayım.Sevmiyorum seni.Sikti git S***** G** (Defol) diye bağırıyor.Dayanamıyorum.Madem kimse tarafından istenmiyorum.Bari ortadan kaldırayım kendimi. unu ciddi ciddi duşunuyorum.Kendimi boğmaya calıştımHerkes benden kurtulsun.Annem de.Zaten beni doğurduğuna pişman.Ona bu acıların hepsini ben yaşatıyormuşum gibi konuşuyor artık bu haksız suclamalara dayanamıyorum.ve her defasında kendini haklı cıkarıyor.Nasıl başarıyor anlamıyorum.Konuşamıyorum tıkanıp kalıyorum.Eve gelme o zaman diyeceksiniz ama ben onları onlar her ne kadar beni ozlemese ve bunu benim yuzume soyleseler de soyluyorlar da yurda gittiğimde bana yaptıklarının hepsini o anda unutup onları ozlemeye başlıyorum.Elimde değil.Ozlyorum onları.Bana bir cıkar yol gosterin.ne yapayım.
Yardım edin ben napayım?
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- Yardım edin ben napayım?