kızlar 3 ay once durup durup ağlama krizleriyle doktora gittim panik atak ve orta şiddette depresyon dedi.
hafif dozda antidepresan kullanıyorum ama 1 aydır kendimi mutsuz ve huzursuz hissediyorum.
ssk doktoruna gittim bağımlılık yapan bi hap verdi, prospektufunu okuyunca hic kullanmadım,eski doktorumun verdiği ilacı hic aksatmadan duzenli kullanıyorum ama hala yokluyor beni bu huzursuzluk.
ansiyete diye duşunuyorum ama anksiyete yaşayanlar dışarıya falan cıkamıyormuş, ben aksine dışarıya atmak istiyorum kendimi ama 3 yaşındaki oğlum hasta olur diye cıkmaıyorum.
sonra buralarda unlu bir hocaya gittik nazar var dedi, işin doktorluk değil oyle olsa soylerdim dedi, muska yazdı, okunmuş su verdi 21 gun ic dedi, buyuden bile beter olur bu nazar dedi.
internette nazarın pisikolojik etkilerine bakıyorum aynı şeyleri yaşıyorum, ote yandan anksiyeteye bakıyorum bazıları uyuyor bana.
bu bendeki durum nedir bilmiyorum, bildiğim tek şey allaha dua edip 5 vakit namazımı kılıyorum şifa bekliyorum.
ha bu arada doktora dun tel. actım yarın gel hapları değiştirelim dedi gitmedim, hafta sonu antalyaya gidicez eşim oradaki bir profesore daha gidelim dedi.
Bu bendeki nazar mı anksiyetemi?
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- Bu bendeki nazar mı anksiyetemi?