iyi gunler.Yıllardır cektiğim ve son zamanlarda başıma dert olan bir sorunum var bu da sosyal fobi atabi bi uzmanın koyduğu bi teşhis degil sadece benim nette dolaşırken tesadufen rastladıgım ve belirtilerinin beni dirtek gosterdiği bir rahatsızlık.Cocukken tabi bu universitede de devam etti bildiğim sorulara bile cevap veremezdim kolay soru sorulduğunda cevap vermekten cekinirdim cunku bu soruyu tabi bilirsin demesinden cekinirdim hocamın.kalabalık prtamlarda sanki herkes bana bakıyor gibi olur ve elim ayağımı nereye koyacağımı şaşırırım..asla kendimi savunamam hicbir zaman hakkımı arayamam haklı olsam dahi susarım cok yerde param kalmıştır mesela.kendi fikirlerimi kimseye kabullendiremem hep başkalarının fikirlerini kabul ederim.bir ortama girdiğimde acaba selam versemmi vermesem mi hal hotır sorsammı diye duşunup dururum.insanlarla uzun uzun sohbet edemem kısa cevaplar veririm sorarlarsa konuşurum sormazlarsa bi koşede otururum insanlar icin ne kadar hanımhanımcık bi kızımdır !!ve telefonla en yakınımı bile arayamam aradığım anda kalpten gidecek gibi olurum.tabi bu sorunun artık canıma tak demesi evlenecek olmamdan kaynaklanıyo yeni bir duzen yeni insanlar ve samimi olmam gerekn kişiler bunları duşundukce mideme agrılar giriyo ve evlenmekten kacıyorum ama sevdigim insanla nişanlıyım.ve ben psikolojik destek almak istiyorum fakat bazı kişiler o hapların yan etki yapacagını ve iyi gelmeyeceğini soyluyor kendi kendine ustune git diyorlar ben bunu1 yapıorum2 yapıyorum 3.de başa donuyorum bana yardımcı olun ne yapmalıyım