Kuantum Duşunce ust nitelikli bir duşunme bicimidir. Sıradan duşunce bicimleri kendisini tekrar eden, etkisiz ve sınırlı enerjilerdir. Değiştirme ve oluşturma gucleri yoktur. Daha cok vehim, kuruntu, başıboş hayaller biciminde akar. Oysa Kuantum Duşunce derin duzeyde, atom altı alanda etkili olabilecek tarzda bir yaratıcı duşunme bicimidir.
Ozel bir bilinc duzeyine girerek, ozel olarak kurgulanmış sozel ve imgesel oluşumları icerir.
Bu duzeyde insan, kendi hayatının efendisi durumuna gecer.
Kuantum Duşunce daha da ilerisi ortak zeka alanında işlem yapar. Butun evreni tekamul ettiren enerjiyle işbirliğine girildiğinde siz bir "kişi" olmanın sınırlı olanaklarını aşar, "butun" un gucune ulaşırsınız.
O zaman da gucunuz tabii ki butunun gucune eşit olacaktır.
Bu Teknik Pratik Olarak Hayatımıza Ne Gibi Yararlar Sağlar?
Bizim gelişmemiz icin gereken butun araclar: uygun iş, eş, yaşam alanı,ev, bedenimizin sağlığı bu yuksek frekanslı enerjiden nasibini alır.
Siz, sınırlayıcı, engelleyici duşunce kalıplarınızı fark edip bunların yerine guclendirici inanclarınızı koyduğunuzda hayatınız bu yeni inanclarınız doğrultusunda değişmeye başlayacaktır. Sizin icin en uygun kişi, en uygun imkan,en uygun zamanda karşınıza cıkacaktır. Yapmanız gereken şey uzanıp onu almaktır.
Doğuştan doğal olarak hakkınız olan mutluluğu, bereketi, bolluğu ve sevinci yaşamanıza imkan tanımış olursunuz.
Kuantum Duşunce, sağlıklı ve guclu bir beden icin de uygun bir zemin hazırlar. Bizim duşunce ve kabullenişlerimiz direkt olarak bedene etki yapar. Bedenimiz aslında bir enerji okyanusundan başka bir şey değildir. Korku,kaygı,ofke, sucluluk duyguları butun hucrelerimizin beslendiği enerjide azalmalar yol acar.
Kuantum Duşunce Tekniği; kendimizi tanımaya, başkalarını anlamaya, evrensel sistemin işleyişini fark etmekten doğan bilgeliğe ulaştırarak beden enerjimizi de duzene sokar. Kişiler daha guclu canlı ve guzel olurlar. Hayat misyonumuzu fark etmek ve ona adım adım ulaşmak yonundeki cabalarımızı destekler. Kendi icsel kodlamanızdaki yapmanız gereken işinizle ilgili ipuclarını yakaladıkca adımlarınız hızlanır.
Kuantum Duşunce kişiler arası iletişimin enderin boyutunu sunar bize. Ortak İnsanlık alanında gercekleşen bu iletişim, derin ve etkili bir uzlaşma sağlar. Beden dili ve sozel iletişimden daha da ote Kuantum sal İletişimle duşuncelerimizin direkt muhataba ulaştığı bir yontem geliştiririz.
Kuantum Duşunce hayatımıza daha cok bolluk ve bereket cekmemizi de sağlar. Kendimizle ilgili derin icsel vizyonumuzu değiştirdikce daha cok bolluk hayatımıza akmaya başlar. Genel anlamda zenginlik; sahip olduğumuz şeylerle ruhsal varlığımıza kattığımız değerler arasındaki dengeyi anlatır. Cok paraya sahip olmak tek başına zenginlik işareti olmayabilir. Onemli olan bu parayla ne yaptığınızdır. Daha cok kahkaha, daha cok dostluk, daha cok sevgi,
daha cok deneyim ve daha cok hayır uretebiliyorsanız o zaman zenginsiniz demektir.
Ozetle Kuantum Duşunce Tekniği, yaşamın temel amacı olan sevinc duygusunu yureğimizde hissetmemiz icin bize imkanlar sunar.
Kuantum Fiziğiyle Bu Duşunme Tekniğinin Bağlantısı Nedir?
Kuantum fiziği, klasik anlamdaki fiziksel maddenin enerjiye donuştuğu bir alana sokar bizi. O alanda artık atom altı parcacıklar, hızla hareket eden enerji parcacıklarından başka bir şey değildir.
Daha da otesi bu parcacıklar insan duşuncesinin yaydığı enerjiye yanıt verirler. Bu alanı gozlemleyen kişi ile gozlemlediği parcanın birbirinden bağımsız, kopuk şeyler olmadığı cıkar meydana. Duşunceyle enerji, gozlemleyenle gozlenen, ic ile dış, burası ve otesi arasındaki ayırımlar kalkar.
Heisenberg’ in belirsizlik alanı dediği bu alanı, gonderdiğimiz duşunce paketcikleri varlık katar. Belli hale getirir. Kuantum alanının bir noktasına yaptığımız etki butunu etkiler aynı zamanda. Siz bir şey duşunduğunuzde bundan tum alan etkilenir. Kuantum Fiziği, fizikle fizikotesinin birbirine karıştığı bir noktanın adıdır.
Bu Teknikten Yararlanarak Hayatlarında Değişiklikler Yaratan Kişilerden Ornekler Verebilir Misiniz?
Tabii ! Pek cok var. Cunku kural hic şaşmaz: Duşunceler hayatımızı oluşturur.
En yakın bir ornek bir mimar hanımla ilgili. İşinde hic memnun olmadığını soylemişti. Ona nasıl bir işte calışırsa mutlu olacağını sordum, anlatmaya başladı. Bunları bir bir yazdık. Ciddi bir firmanın araştırma ve geliştirme departmanında calışmak istiyordu. İmgesel olarak bilincaltına kodladık. Ertesi hafta telefonla mujdeyi verdi. Tam da istediği bolumde iyi bir şirkette hafta başında işe başlıyordu.
Buna benzer yuzlerce ornek var. Burada sorun sistemle ilgili değil. Kendilerine yuzde yuz yararlı olacak bu sistemi uygulamak icin katılımcıları ikna etmekle ilgili. Belki de bu işe keyifli bir ikna calışması diyebiliriz. Bir başka carpıcı ornek de bir oğrenciyle ilgili. Universiteye hazırlık yapan bu gencin sınavla ilgili korku dolu duşunceleri vardı. Onunla bir calışma yaptık. Binlerce kişi arasında o bir yıldız gibi parlıyordu. O kalabalık arasında fark edilmemesi mumkun değildi. Hayalinde sınavı kazanmış hatta universite diplomasını alıyor gormesini sağladık. Bu sınavın hayatının bir cok onemli gunlerinden sadece biri olduğunu ama tek belirleyici olay olmadığını tespit ettik. Butun bunlar zihin ozel bir algılama duzeyindeyken gercekleştirildi. Bu genc ucuncu kez sınava giriyordu ve artık dorduncu bir şansı yok gibi gozukuyordu. Tabii ki daha sonra onun sınavı kazandığına dair telefon aldım.
Yine başka ilginc ornek tıp fakultesinde okuyan bir oğrenciyle ilgili. Arkadaşlarının ve rektorunun okulda yaptığı klup calışmalarını yeteri kadar desteklemediğinden şikayet etmişti yana yakıla. Ona gore okul rektoru tuhaf biriydi. Bir konuda goruş almak icin odasına girdiğinde onun hic yuzune bakmıyor, tersliyor ve isteklerini gormezden geliyordu. Sonra bu gencle bir seminer programında ozel bir calışma yaptık. Bir hafta gecmeden yuzunde guller acarak beni ziyarete geldi. Kız arkadaşıyla sinemaya gitmişlerdi oradan geliyorlardı. Tuhaf şeyler olmuştu doğrusu. Rektor birden huy değiştirmişti. Karşılıklı oturup konuşmuşlar ve cok sıcak bir iletişim kurmuşlardı. Daha once bir turlu yerine getirilmeyen okulun bilgisayar kulubuyle ilgili bir isteği daha o soylemeden rektor tarafından karşılanmıştı.
Bu surec nasıl işliyor?Yani nasıl oluyor da sizin yaptığınız bu calışmadan Rektorun ve kız arkadaşın haberi oluyor?
Guzel bir soru. Bizim bilincaltı duzeyde oluşturduğumuz yeni bir program Birleşik Alanında bir etki yapar. Bu duzeyde zaman ve mekan farklı bir bicimde işler. Bu alanda her şey Şimdi ve Burada durumunu yansıtır. O yuzden duşunceler mucizevi sonuclar doğurur. Alan bir tur bilgi okyanusu gibidir. Okyanusun bir damlasındaki değişim diğer tum damlaları uyarır.
Seminerler katılımcılarda kalıcı bir etki yaratıyor mu?
Bu biraz da kişilerin konuya verdikleri onemle ilgili bir şey. Ama alışkanlık haline gelmiş, icselleştirilmiş bir davranış tabii ki kalıcı oluyor. Kuantum duşunce oğrenmeden cok yapmaya, bilmeden de ileri olmaya yonelik bir calışmadır. İcsel olarak yaratılmış değişimler kalıcı olacaktır kuşkusuz. Kişi duşunceleri ve secimleri ile hayatı arasındaki ilişkiyi gordukce farkındalığını artırır. Boylece bilerek yaşamaya başlar. Boylece kendi hayatının efendisi olur.
----------------alıntıdır-----------
Kuantum Duşunce ust nitelikli bir duşunme !!!
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- Kuantum Duşunce ust nitelikli bir duşunme !!!