merhaba meltem Hanım;
Size cok soru soruyorum.Kusura bakmayın ama merak ediyorum nedenlerini.22 yaşındayım.Ben sabah kahvaltımı yaptım.Boyle fazla abartmadan 1 yumurta 3-4 zeytin bir de bi kac dilim ekmek boyle yiyorum doyuyorum.Sonra okuldaysam sorun yok.Yani yiyeceğe ulaşamayacağım bi yerdeysem oğlene kadar acıkmıyorum.Dersten cıkınca oğle arası biraz acıkıyorum.Yemekhanede yiyorum.Şimdi evdeyim bayram tatili icin geldim.Sabah kahvaltımı yaptım işte yine aynı şeyleri yedim.yarım saat gecti gecmedi aklıma yiyecek geliyor.Yeme ihtiyacı duyuyorum.Ozellikle tatlı geldi bugun.Evde tatlı birşey de yok.tatlı olarak tahin-pekmez var ona saldırdım boyle ekmeği bana bana yedim.Yetmedi ustune 2-3 parca borek yedim(ama dilimler fazla buyuk değil) sonra doydum.ben de boyle yemek yedikten sonra tokluk hissi oluşmuyor oluşmadığı icin daha sonra bu şekilde daha falza yediğimi duşunuyorum.Bazen de tok olsam bile boşluktan bişeyler yiyorum Meltem hanım.Kilolu bi insan değilim.1.70 boyum var 66 kiloyum.ben size kilo verme maceramı anlatayım.Daha sağlıklı karar verirsiniz.Ben 2008 de gittim universiteye.Yurtta kalmaya başladım.Gittiğimde kilolu değildim.yurtta kalırken alışma safhasında gece uykum yoktum.uyuyamıyordum.uyuyamamamktan hem de yurtta kantine cıkıyorduk arkadaşlarla birlikte surekli bişey ikram ediyolar o evden pasta getiriyor o borek getiriyor.Boyle ısrar ediyolar.o zamanlar hayır demeyi bilmiyordum.Kırılmasınlar diye alıyordum.Şimdi hayır istemiyorum diyorum cok ısrar etseler bile.Sene sonunda 77 kilo olarak eve dondum.Sonra 2009 un ağustos ayında diyetisyene gittim.kararımı vedim.Bu iş boyle olmayacaktı.Devlet hastanesindeki diyetisyeme gittim.bana herkese verdiği diyet programını verdi.Devlet hastanelerinde bilirsiniz.Herkese aynı kağıt parcasından veriyolar.ben hergun yuruyordum diyetime de devam ediyordum.neyse okul vakti geldi.Tabi yurtta o diyet programını uygulayamam.o sene yurda gittiğimde kilo da almadım.sonra yaz geldi ben kalan kilolarımı vermek icin kolları sıvayıp başladım.Kendimi spora verdim.Hergun yuruyuş+pilates yapıyordum.tabi yediklerime cok dikkat ediyorum ağzıma hicbir şekilde abur cubur ya da kalorili yiyecek koymuyordum.canım da istemiyordu zaten midem iyice kuculmuş.hergun gobeğimi mezurayla olcuyordum incelme var mı diye ben diğer yerlerimde hicbir problemim yok sadece gobek bacaklarım popom her yerim ince gobek cıkıyor.Sonra yuruyuşume ac karına cıkmaya başladım.Sırtıma 3 kilo yuk takıyordum daha fazla enerji harcayayım diye.Sonra eve geliyor pilatesimi yapıordum.sonra 8 dk gobek egzersizleri yapıyordum yerde.Sonra ip atlıyordum.lesli sansone yuruyuşu zumba bunların hepsini bi gun icinde yapıyorudum.o kadar kararlı ve umutluyum yani ama gelin gorun ki sadece1-2 kilo vermişimdir.Gobekten incelme olmadı 1-1.5 cm falan.hala duşunurum niye ben bu kadar spor yapmama rğmen kilo veremedim.tabi o zamanlar o kadar uğraşıp veremedim ya şimdi korkuyorum bole yiyince eski kilom geri gelecek diye.meltem