merhaba arkadaşlar ... derdim cok buyuk, derdim hic bir insanla değil derdim kendimle. derdime care yine benim ama ne yapcagımı bilmiyorum
yalvarırım tavsiyelerinizi onerilerinizi benden eksik etmeyin..
oncelikle cok dost canlısı, gezmeyi, alısveris yapmayı, sıcakkanlı bir insanım. ama :
insanları eleştirmeyi cok seviyorum, ama asla alay etmem edenlere karşı tahammulum yoktur. insanları kıramam.
cok değişkenim dakikam dakikamı tutmuyo malesef, oyle bir his geliyo ki icime anneme 5 dakika once cok iyi davranırken 5 dakika sonra ters davranabiliyorum icimden gelmiyo gıcık oluyorum benimle konusmasınlar istiyorum sonra tekrar ısınıyorum normale donuyorum..ve cok kıskancım..kıskanclıktan allah koruusn gidicem bi gun, erkekleri değil arkadaşlarımı cok kıskanıyorum mesela ornek vercek olursam bugun bi arkadasım aradı sabah dısarı cıkalım mı diye bende hayır dedim sonra aksam 7-8 gibi facede diğer bir arkadasımla duvar yazılarını gordum cok eğlendik falan yazmıslar yani bunu kimseye itiraf edemiyorum etmem de ama kıskanclıktan catladım.ustelik kendim yok dedim, en yakın arkadasımı kıskanabiliyorum boyle oldugu icin.fazlasıyla vesvese bir insanım , hep kotu duşunuyorum hic pozitif duşunemiyorum hep negatip hep negatif , ve en kotu ozelliğim ozguven kaybım, kendime hic ama hic guvenmiyorum yazdan bu yana 7-8 kilo aldım sureki evdeyim arkadaslarım cıkalım mı diyo yok diyorum napıyorsun evde diyorlar oturuyorum diyorum evdekiler bile seni zaten evde gormesem sasardım diyo ben keyfimden evde oturmuyorum kilo aldıgım icin kendimi kotu hissediyorum zayıflayım oyle gorsunler diyorum cok kotuyum surekli uzuluyorum bu duruma bi şeyler yapmak istiyorum ama icraat yok o heves var ama yapmyıorum yedikce strese giriyorum cok mutsuzum surekli bos kuruntular, ustelik daha 16 yasındayım ve hayatı dolu dolu yasayamıyorum mesela anneme temmuza kadar dısarı cıkmıcam dedim 1 ay kapalı alanda dile kolay , icim dısarı cık gez dolas diye haykırırken hic bisey yapamıyorum hayata pozitif bakmak istiyorum, psikolog deseniz babamlar hic o tarafta değil ne yapcam bilmiyorum babam bile bana ' sıkıntılar dunyası ' diye sesleniyor dusunun artık aklımda yapmıcam ama surekli intihar duşunceleri var hatta intihar mektubu bile yazdım yapmam ama boyle bi duşunceye sahip olmakta bi vaka ne yapmalıyım lutfen bana bi care bulun ....
Ben artık dayanamıyorum buna bir care
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- Ben artık dayanamıyorum buna bir care