Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz , Meclis başkanı olacak.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz , Meclis başkanı oluyor. İsmail Kahraman'ın hastalık ve ilerleyen yaşı onumuzdeki surecte Meclis başkanlığı koltuğunda değişikliğe gidilecek olması Ankara kulislerinde konuşuluyor. Meclis başkanlığı icin en guclu aday İsmet Yılmaz ismi olarak one cıkıyor . Daha once kısa sure Meclis başkanlığı yapan İsmet Yılmaz'ın yeniden Meclis başkanı olması bekleniyor . Milli Eğitim Bakanı kim olacak ? En son yapılan kabine değişikliğinde Milli Eğitim Bakanlığı icin İsmet Yılmaz dışında uc isim gecmişti . Cumhurbaşkanı Numan Kurtulmuş ismi uzerinde durmuştu , ancak Kurtulmuş son anda Kultur Bakanı olmuştu . Numan Kurtulmuş'un , Kultur Bakanlığında mutlu olmadığı biliniyor . Diğer adaylar ise Ankara Milletvekili Ahmet Gundoğdu ve Konya Milletvekili Halil Etyemez'di. Milli Eğitim Bakanlığı koltuğuna daha once en yakın kişiler bu vekillerdi. Milli Eğitim Bakanlığında Bakan değişimi oncesinde burokraside de ciddi bir revizyon yaşanacak . Konuyla ilgili gelişmeleri yazmaya devam edeceğiz . not: Bu haber iddia niteliğindedir. Umarız herkes icin hayırlısı olur

Kaynak