Merhaba doktor hnm,
Ben yaklaşık 2 hafta once uzun suredir iltahaplı olan birinici yada ikinci azı dişmin (cok emin değilim) kokunde odem oluşması sebebiyle dişimden bir operasyon gecirdim. Gercekten cok zor bir operasyondu. İltahap diş etimede bile şişlik yapmıştı. 3 gunluk bir antibiyotik kullanımından sonra iltahap tamamen gecmeden (dişcim ne kadar antibiyotikte kullansan bu iltihap tamamen kurumaz demişti) dişimi cekip iltahabı ordan kazıdılar. Uyuşturucu iğnelere rağmen ozlellikle iltahabın kazınması sırasında cok fazla acı hissettim. Bunun sebebi iltahabın tam kurumaması mıdır? Ve iltahab tamamen kurumadan dişin cekilmesi normal midir? Bunu oğrenmek istiyorum.
Ayrıca iltahab temizlendikten sonra dikiş atıldı ve gecen haftada dikişlerim alındı. Ancak hemen yanında ki dişte ağrı ve ozellikle soğuk ve sıcak yiyeceklerde aşırı şekilde sızlama var. Dişcim dikişleri alırken bu ağrıyı soylediğimde normal demişti. Ama 2 hafatdır bu ağrının gecmemsi normalmidir? Yardımlarınız icin şimdiden cok teşekkur ederim.
Cekilen dişimin yanında ki diş cok ağrıyor
Ağız - Diş Sağlığı0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sağlık Forumları
- Ağız - Diş Sağlığı
- Cekilen dişimin yanında ki diş cok ağrıyor