Arkadaşlar tabi ağız kokusunun pek cok sebebi olabilir , mutlaka doktora gitmek gerekir vs vs....Ama kabul edelim pek coğumuz gitmiyoruz veya gidemiyoruz.Ben bu sorunumu diş ipi + kaliteli bir diş fırcası + ağız suyu uclemesinde buldum.

Ozellikle diş ipini kesinlikle kucumsemeyin,nasıl farkettiğini gorunce inanamayacaksınız. Dişlerin arasında diplerinde fırcalamadan sonra bile gercekten yemek artıkları kalıyor ve asıl kokuya buralarda ureyen bakteriler sebep oluyor. Diş ipi tertemiz yapıyor dişlerimi...Dişlerinizi uygun şekilde fırcalayıp diş ipi kullanıp bir de ustune ağız suyu ile calkalarsanız ağzınızı kokudan eser kalmıyor hemde uzun sure. Ben ozellikle sabahları uyanınca cok rahatsız oluyordum. Bir kac gundur bu şekilde uygulama yapıyorum sabahları ferah ferah uyanıyorum.Sabahları yapıncada gun icinde cok rahat ediyorum. Yani bakım bakım bakım diyorum.

Herkese şiddetle tavsiye ederim. Dişlerinizi fırcalarken dilinizi de fırcalamayı unutmayın. Hepinize ferah gunler. Ben kurtuldum cok şukur :Saruboceq:

:dance::dance::dance:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:lepi::lepi::lepi:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey