Turkiye Kamu-Sen ve Turk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, eşofmanla beden eğitimi dersine giren kız oğrencilerle ilgili deli sacması acıklamalar yapan sozde bir felsefe oğretmeninin sozlerini zemin yaparak, tum beden eğitimi oğretmenlerini zan altında bırakan sozde koşe yazarına sert tepki gosterdi. Koncuk: “Bir meczubun eşofmanla beden eğitimi dersine giren kız oğrencilerle ilgili deli sacması acıklamasını zemin yaparak tum beden eğitimi oğretmenlerini zan altında bırakan koşe yazısı yazan bir kişi gazeteci olamaz. O şahsa beden eğitimi dersinin amaclarını okumayı oneriyorum. O şahsa beden eğitimi dersine yeteri kadar onem verilmediği icin dunya sporunda soz hakkımız olmadığını, uc beş oğretmeninin hatasını tum insanları mal etmenin, hatta dersin kaldırılmasını istemek gibi bir kafayı taşımanın ne kadar ağır bir iş olduğunu da hatırlatmak isterim. Oğretmen ve hic anlamaya calışmadığı eğitim sistemimiz hakkında ahkam kesen bu aklı evveller sebebiyledir ki, bugun oğretmenler şiddet mağduru, eğitim sistemimiz uc bilinmeyenli bir denklem haline gelmiştir. Susun da adam sansınlar.Tum beden eğitimi oğretmenlerini selamlıyorum.”

kaynak