Merhaba herkese.Bir kac ay oncesi dişim ağrıyana kadar her şey yolundaydı.Unutamayacağım bir gecen hafta yaşadım.Oğle vakti dişimin aniden ağrıması sebebiyle iş yerininde yakın olması sebebiyle dora hastanesi'ne gittim.İcerisi gayet guzel temiz bir hastane .Diş ağrım sebebiyle hemen doktor bey bekleyen hastalarla konuşup beni iceri aldı (tabi bu arada bekleyen herkese teşekkur ederim ) sıralarını bana verdiler bekletmediler beni.Arka azı dişim o kadar cok ağrıyordu ki kafama cekicle vursalar duymayacak kadar dişimin ağrısı beni bitiriyordu.Sonra asistanı ile hemen mudahale ederek uyuşturarak mudahale etti. dişimi temizledikten sonrada gecici doldu yaptı.Şuan cok iyiyim tedavim devam ediyor,1adet porselen dolgu,3 adet zirkonyum kaplama bir dişime de diş kisti operasyonu yapılacak,ve bu işlem bittikten sonrada sırasıyla on dişlerim biraz eğri duruyor bi kac tanesi onlara tel takılacak devamında ise dişlerimi komple lazerle diş beyazlatma yapılacak.Bir diş ağrısı başıma neler actı.Ben dişlerimi duzenli fırcaladığımdan gayet sağlıklı olduğunu duşunuyordum fakat icerisini detaylı goremediğimden doktor bey soyleyince inanamadım sonra bana kucuk bir ayna ile tek tek dişlerimi gormemi sağladı ve tedaviye başladık uzun sureli bir işlem ama sağlık olunca ozellikle de diş olunca insan duşunmeden edemiyor.Buradan dora hastanesi Diş.Hek.Hasan Serhat Aydilek ve Diş.Hek.Burcu Yılmaz'a cok teşekkur ediyorum ilgi ve alakalarından dolayı.Diş ile ilgili hangi durumdan madur iseniz kesinlikle tavsiye edebileceğim iki doktor ve bir hastane eğerki benden başka giden arkadaşlar varsa buradan olumlu olumsuz deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim...Şuana kadar ben son derece memnunum şimdiden dişi ağrıyanlara gecmiş olsun...Opuyorum hepinizi sağlıcakla kalın goruşmek uzere byy