benim sorunum şu.. bir bucuk yıl kadar once sol cene eklemimden ağzımı acıp kapattıkca ses gelmeye başladı... bunu sorun etmedim ama bir sure sonra ağzımı acarken cok acımaya başladı ve en sonunda cene hareketim o kadar kısıtlandı ki ağzımı acabiliyordum belli olmuyordu ancak esneyemiyordum kısacası bir noktaya kadar acabiliyordum daha fazla acmam imkansızdı.. bir doktora gittim sadece hap verdi o da midemi cok ağrıttı ve hicbir işe yaramadı bu yuzden kullanmadım... neyse bu boyle 6 ay kadar devam etti sonra kendiliğinden duzeldi artık ağrı acı yok sadece bazen yine ses geliyor o kadar ama asıl sorunum şu...; alt cenem o ses gelen yere yani sola doğru biraz kaymış durumda bunu şoyle anlıyorum ustteki on iki dişimin arasındaki cizgiyle alt iki dişimin arasındaki cizgi ust uste gelmiyor.. yani alttaki on dişim ustteki iki dişimin tam arasına denk geliyor... bilemiyorum ki anlatabildim mi kısacası cenem sola kaymış durumda. ama dişlerimde hicbir kapanmama sorunu yok yani alt ve ust cene uyumumda sorun yok ancak cenemdeki kayma dışardan bakınca fark ediliyor... ne yapabilirim tel falan takamam zaten dişlerimde bir bozukluk da yok ameliyat falan cozum mu cozumse ne kadar tutar acaba... biraz uzun oldu ama cevaplarsanız cok sevineceğim...