Oncelikle Merhabalar.
Kanal Tedavisi Oldum Oncesini Anlatıp Sonrasını Sorucam.Oncesinde Tabikide Her İnsan Gibi Acı Verir Mi Diye Araştırdım.Coğu Kişiden Hissetmiyorsun Lafı Aldım.Her Neyse Doktorum Devlet Hastanesinde Calışan Bir Doktordu Yani Maddi Durumum Cok İyi Olmadığından Ozelde Olmadım Tedaviyi.2 Seans Gecirdim.1. Seansım Dişi Mi Falan Oydu Ve Bana İltihap Oluşmuş Dedi Pamuk Sokup Gonderdi.Sonra Antibiyotikle Falan Gecirdim.Gun Verdi Ve Gittim 2. Seansda Anestezimi Yaptı.Ondan Sonra Dişime Vidalı İğne Gibi Bir Şey Soktu Ve Cevirdi Cıkardı.Bu İşlem Cok Kısa Surdu 5-10 Dakika.Herhangi Bir Acı Hissetmedim.Yine Pamuk Taktı Heralde İlaclıydı. Sonra Gonderdi Beni 2 Gun Sonra Gel Dedi.Pazar Gunu 3. Seansa Gidip Hayırlısıyla Biticek Heralde.Sormak İstediğim Şu 2. Seansda Ben Kanal Tedavisi Mi Oldum.Olduysam Neden Bu Kadar Kısa Surdu..Birde 3. Seansda Nolucak ? Asıl Dolguyu Yapıp Biticek Mi Yoksa Ben Kanal Tedavisi Olmadım,3. Seansda Mı Olucam ? Bunları Doktoruma Soramadım Cunku Devlet Hastanelerinin Halini Biliyorsunuz.Cok Meşguldu Hemen 2. Bir Hastayı Koltuğa Oturttu Bende Dikkati Falan Dağılmasın Diye Bir Şey Sormadım.
Yanıtlarınız İcin Şimdiden Teşekkurler...