merhaba kızlar. ben 17 ay once diş teli tedavisine başladım.tedaviye başlamadan once doktorum maksimum 10-11 ay sureceğini soylemişti..Neyse tedaviye başladım. 13. ayımda istanbula atandım. surekli tedavim icin memlekete gidip gelmek zorunda kaldım. Ve sonra doktorum bu ay tellerimi cıkaracağını soyledi. Ancak benim dişlerim daha duzelmedi . Bu konuda takıntı felan yapmış durumda değilim. İstanbulda 3 ortodontistle goruştum onlarda aynı şeyi soylediler. 2 sine gore 3-4 ay daha işi var birine gore 10 ay daha.. neyse bu ay ki memleketteki randevuma gitmedim. cunku bu şekilde teli cıkarmak icime sinmezdi.. devam etmek istediğimi soylesemde doktorumun bunu kabul edeceğini pek sanmıyorum.. en iyi ihtimal kabul etse dahi kendisine guvenim kalmadı.. Şuan teller dişimde doktorsuz ortada kalmış durumdayım
Acil iyi bir ortodontist bulmam lazım. Onceki doktorumdan dilim yandı tekrar yanlış doktor secimi yapmak istemiyorum. Doktor tavsiyelerinize cok ihtiyacım var . İlgilenen herkese cok teşekkurler şimdiden..
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.