Merhaba doktor bey
bundan yaklaşık 2 ay once alt dişlerimi kaplamaya karar verdim arkada hic sağlam diş kalmadığı icin 3 dişim cekilmesi gerekiyordu en arkada azı dişimi cekerken cok ağrı oldu 3 tane iğne yapıldı yinede hissetdim doktorum 20 lik diş olduğu icin acı hissetdin dedi diğerlerinde bişey hissetmessin dedi 1 onundekinde gercekten bişey hissetmedim ama kopek dişimin bir arkasındaki de cekilmesi gerekiyordu onda aşırı ağrı yani tarif edemiyorum o acıyı 5 tane uyuşturucu yaptı 1.5 saat uğraşdı uyuşma diş etlerimde var olduğunu soyledi yanlız dişi tornavida gibi bi aletle oynatmaya calışıyor ya onda dayanamıyordum onu oynattıkca sanki on dişlerim alttan itiliyormuş gibi bi his oluyordu artık en sonunda kalktım sandelyeden doktor bana klindamisin iceren bir antibiyotik verdi ve 2 hafta tekrar gelirsin dedi fakat ben artık korkudan gidemiyorum diş kemiği iltihabı olmuşdur dedi diş kırıldı zaten cekmeye calışırken sadece ucu gozukuyor diş etinde .
Gercekten antibiyotikden sonra bu acı kaybolur doktoruma guvenim kalmadı ben mi yanlış duşunuyorum bilmiyorum ama rontgen felan cekmeden sadece antibiyotik tedavisinden o dişi cekmek doğrumu
cevabınız icin şimdiden teşekkur ederim