11.10.2015 te kaynanam misafirimdi o yuzden 1 gun onceden beri evi en ince ayrıntısına kadar temizledim.Aynı zamanda calışıyorum. Pazar gunude onlar gelene kadar nerdeyse hic oturmadım. saat 5 gıbı ayaklarıma ve sırtımı şiddetli bir ağrı gırdı. Resmen vucudum artık islaf ediyordu. Ama daha gelmemişlerdi bile baya stresliydim. Kaynanamla aramız pek iyi değil oyuzden kendıme en ufak bir laf soyletmek istemiyordum.
Her neyse geldiler yemeklerını yedıler bu surecte eşim saolsun cok yardım etti. Herneyse gittiler gider gitmez kendimi yere attım ayaklarım tutmuyordu. Eşim masaj yaparak biraz olsun rahatlattı ve ateşimin cıktığını soyledı. Ateş duşurucu ve agrı kesici hap aldım. Sabahleyın işe gittim o gun ağrılarım devam ettı ertesı sabah uyandığımda asıl sorunum olan butun diş etlerimin şiştiğini farkkettım ve yataktan fırlarcasına kalktıım direk aynaya baktım. Gorunurde bişey yok ama dilimi gezdirdiğimde şişlik farkediliyordu akşam ateşim cıktığını duşundum ve doktora gitmedim. 2 gun gecti ama şişlikler hala devam edıyordu. Yemek yiyemez hala geldım ve doktora gittim.
Doktor antibiyotık, agrı kesici ve gargara verdi. Acaba neden olmuştur diye sorduğumda yediğin bir dokunmuş dedi ki bana sacma geldi ekstra birşey yememiştim cunku. Buyuk ihmital stres2 gundur ilaclarmı kullanıyorum ama bir değişiklik yok. Sizce ozel bir hastaneyemı baktırmalıyım yoksa bıraz daha sabretmeliyim gecer mi

Edit: Allaha şukur ağrılarım gecti. Ozel hastanede tedavı oldum sıkıntıdan ve ateş cıkması yuzunden bu sorun başıma gelmiş. Umarum bır daha olmaz.
@Mune konumu kapatabılırsnız. Teşekkurler.