artık sağlık konusunda kendinden uzman olmuş arkadaşlar lutfenn bir bakar mısınız?
Ağız ve Diş Sağlığı0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Ağız ve Diş Sağlığı
- artık sağlık konusunda kendinden uzman olmuş arkadaşlar lutfenn bir bakar mısınız?
-
14-10-2022, 07:27:31oncelikle gunaydın kızlar,size birşey danışmak sormak istiyorum belki başınıza gelmiştir bir yakınınız benim gibi olmuştur bir oneri bir tavsiye istiyorum sizlerden..Kızlar ben cuma gunu sabah saat 9,30 da sol en arka ust dişimin yanındaki dişi cektirdim,koklu bir dişti ve cekerken cok zorladı,hani zorladı dememe bakmayın 2 dakika surdu cekim sadece ve cekimde hic bir problem yaşamadım.yarım saat de hastanede kaldım kanama yuzunden 7 kere tampon değişti en son ilaclı tampon koydu doktorum ve gidebilirsin dedi,eve geldim hic bir problem yok fakat boyle azar azar kanıyo yine tukurmuyorum sadece siliyorum ama cunku tukurdukce kanın coğaldığını fark ettim. evde de tekim kimse yok.neyse o gece gecti sabah bir uyandım yastık full kan, ama sabah kanamadığını gorunce bitti artık heralde dun gercekten kanama kesilmişti fakat dun gece televizyon izlerken boyle bir kan boşaldıki ağzımdan gormelisiniz cok korktum hemen komşumuza gittim rica ettim acile gittik neyse o da ilac koydu tampon yaptı gonderdi, adam tek dizlerinde kırmızı kırmızı lekeler cıkıyor mu dedi yok dedim kanama normal dedi.neyseee bu 3.sabahım kanama yine var,hafifte şişlik var, birde benim babam şeker hastası ve sabah akşam inusilin alıyor, sabah kalktım ilk onun olcum cihazıyla olctum ac karnına 274 cıktı bir kase yoğurt bir dilim yedim anca oda zorla ciğneyerek.tekrar olctum 220 cıktı bu sefer,, sizce kanın durmamasına bu sebep olabilr mi ki? oyle de kotu bir zamana denk geldim ki anlatamam, yani..