kızlar merhaba
benim dişlerimde hem et hemde kemik erimesi var . diş koklerim 7 mm olması gerekirken benim eriyerek 1 mm olmuş diş eti erimesi ise hic gecmiyor. yurtdışından bir doktor gelmişti eğitim icin benim kendi doktorum tedavimi ona devretti cunku 17 tane dişimi kaybediyormuşum . doktor ilk olarak dişlerime bakınca sen kendine napıyorsun ya dedi hic birşey dyemededim 2 saat masaya 5 6 tane morfin yemiş bi şekilde kaldığımı biliyorum tedavi surecinde psikilojik olduğunu soylediği diş sıkmalarım yuzunden psikiytra gitmemi onerdi gittim ve anti depresan hapı kullndım bir sure doktor dişlerimi duzeltti yaptı ve 1 ay sonra butun dişlerim yine aynı şelkilde erimeye devam etti bende artık cok yoruldum ve bıraktım tedaviyi ama elimde olmayan sebepler ile gece gunduz konuşurken bile diş sıkıyorum bu yuzden dişlerimi kaybetme riskim cok fazla bu yaşta buna engel olamıyorum cenem başım boynum bile ağrıyor bu sıkmalar yuzunden cozumu gece plağıymış almadım silikon ve plastik krışımı olduğu icin ağız kokusu yapıyor ve o sıkmamı engellemicek sadece dişlere verdiğim zararın kuvvetini azaltacakmış cunku sıkmaktan dişlerimi kırma seviyesine geldim beyinde bitiyormuş bu surekli kafaya takarım herşeyi sonucunu bu şekilde cekiyorum şuan bile butun dişlerimin oynadığını gozle gorulur bir şekilde hissediyorum 2 yıl kadar tedavi gordum ama artık dayanamıyorum kızlar ne olursa olsun diş cok onemli hafife almayın tedavilerinizi geciktirmeyin ben cok yoruldum artık bakımımı fırcalamamı yapıyorum surekli ama benim dişlerime yetmiyor bunun bir cozumu varsa yapılabilecek kolay pratik diş sıkmaları engelleyecek benimle paylaşırsanız cok sevinirim teşekkurler herkeze.
Diş eti ve kemik erimesi
Ağız ve Diş Sağlığı0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Ağız ve Diş Sağlığı
- Diş eti ve kemik erimesi