Zirkonyum , kaplama , lamine ile ilgili neredeyse butun konuları okudum. pek cok kişinin resminide gordum inanın kaplamaya ihtiyacı olan kişi sayısı % 5 bile değil. ben ust 6 dişe zirkonyum kaplama yaptırdım. 2 sene once daha zirkonyum nedir kaplama nedir onu bile bilmeden . sırf bu sitede okuduğum bikac reklam uyelik yuzunden . ve o tarihten sonra hicbişey eskisi gibi olmadı. her ne kadar insanlar ne kadar memnun olduklarını size anlatsalar da hic birisi eskisi kadar rahat KONUŞAMIYOR , ISIRAMIYOR. CİĞNEYEMİYOR
pek cok yazı yazdım kaplama yaptırmayı duşunen arkadaşlar icin ama hic kimseyi de vazgeciremedim. 2 yıldır hep okuduğum araştırdığım ve kendi zirkonyumlarımdan bildiğim icin bu işlem dişler ve diş etleri icin bir cinayet. normal şartlarda 65 70 yaşlarında gidecek diş ve diş etlerini 22 yaşında 25 yaşında doktora veriyoruz hemde 3000 5000 lira gibi para odeyerek.
EN AZINDAN zirkonyumdan tam kaplamadan vazgecin . İlla bişey yaptıracaksanız sadece on yuzeye yaptırın. DİŞİN 4 YUZEYİ VAR arka yuzeyi yan yuzeyleri ve insanların gorduğu on yuzeyi. biz hep on yuzeyi gormemize rağmen butun ısırma konuşma parcalama işini arka yuzey yapıyor. en azından dişin ic - arka kısmına dokundurtmayın bu sayede KONUŞMANIZDA , YEMENİZDE , KONFORUNUZDA bir değişiklik olmasın.
HİC BİR DİŞ HEKİMİNİN , DİŞ HEKİMİNİN COCUĞUNUN , DİŞ HEKİMİNİN BABASININ AĞZINDA ZİRKONYUM KAPLAMA YOKTUR. BU İNSANLAR KENDİLERİNE ASLA YAPMAYACAKLARI ZİRKONYUM KAPLAMAYI İNSANLARA YAPIYOR.
BENİN DİŞ HEKİMİMİN 70 YAŞINDA BABASI VARDI ONLA MUAYENEDE TANIŞMIŞTIM. ADAMIN DİŞLERİ SARARMIŞTI AŞINMIŞTI AMA KENDİ DİŞLERİYDİ. HEKİM OĞLU ONA ZİRKONYUM YAPMAMIŞTI.
Arkadaşlar , Zirkonyumdan Kaplamadan vazgecin. Yapmayın bunu kendinize
Ağız ve Diş Sağlığı0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Ağız ve Diş Sağlığı
- Arkadaşlar , Zirkonyumdan Kaplamadan vazgecin. Yapmayın bunu kendinize