Gectiğimiz cumartesi randevum vardı.kopek dişinin iki yanındaki bir dişim yok.yaptırmak icin cok araştırdım.
İmplanta karar verdim fakat dişte kayma olmuş ve takılan dişin yanındaki dişlerde kesilip kaplama olacaktı.implantın bekleme sureci ,vucudun kabul etmeme durumu ve diğer iki dişimide feda etmem bana mantıklı gelmedi.kopru yapılması hem fiyat hemde surec acısından daha cazip geldi.zirkonyum istedim ama arka diş gorunmuyor diye yapmayalım porselen olsun dedi.doktorum cok iyi Allah var cok temiz ve nazik calıştı.
Kesilen dişimin biri dolguluydu ve gecici kaplama yapılmadı.dolgulu olan bayağı sızlıyor cay icmeye hasret kaldım.dun akşam prova vardı takıldı cıkarıldı hepsi tamam ama mumla alalım dedi sanırım. uyuşukken onla bakmıştı dun tabiki uyuşuk değildi.kolay kolay ah vah demeyen biriyim ama ; aman yarabbi o nasıl sızıdır.5 dakika ısırarak bekledim ama evde olsam yatıp yuvarlanırdım.yatana kadar sızı gecmedi.
Yarın takılacak yetişmezse cumartesi olacak.takılıncada biraz sızlar dedi ama boyle mi olacak?
Başlarım dişine deyip sokturtmem inşaallah