Sevgili meslektaşlarım diyorum kendini gercekten oğretmen olarak hisseden ve oğretmen olarak goren insanlara diyorum. Her şeyi ile oğrencisine ornek teşkil edecek kimselere sesleniyorum yeter artık demenin zamanı gelmedimi Tutturdular bir ek ders bir 40 tyl konusu gundemi oyalamakdan ve oğretmenleri bu kadar aşağılamakdan başka ne iş yapıyorlar yeter artık inelim şu meydanlara oğrencilerimize hak aramanın yollarını gosterelim. Boylesine pısırıkca oturmanın ve kendini basit işe yaramaz olarak gormenin zamanı cokdan gecti. Dostlar bu ulkede bu kadar emek somurulurken bu kadar caresizce buralarda ek ders polemiği yapmanın hic bir anlamı yok. Cunki onlar istediği atı istediği meydanda oynatıyor. Dun eğitim birsenin parmakla sayılır derecede az uyesi varken bugun başa oynuyorsa o zaman durup duşunmeliyiz bu oğretmenlerin ne kadar dirayetli ve durust olduğunu. Cıkar peşinde koşmayan gercek de ben oğretmenim diyen insanlar ne olursunuz cıkın şu meydanlara oğretmenliğin ne demek olduğunu bu iki yuzlu inasalara gosterin.Halkını yok sayan İnsanlar arasında sınıf duşmanlığı yaratan boylesine bir hukumet daha gelmedi yer yuzune. Ne ek dersi ne 40 ytl ya bankalardan kredi cekmeyen oğretmenmi kaldı; bu ek ders bu 40 ytl senin o kredilerini kapatacakmı Duşunun ki oğretmen kendi oğrencisine ozel ders verir oldu. Haydi ne olur hakkımızı aramaya.