merhaba sitede boyle bir bolum olmasına cok sevindim. benim dişlerim cok seyrek (ailede genelde herkesin seyrek) bir dişim de eksik. sanırım kanin adı verilen diş. sut dişi duştukten sonra yerine cıkmadı. (ayrıca diş koklerim cok zayıf 20 lik dişimi aldırırken bile dr. şaşırmıştı bu kadar kolay nasıl cıktı diye) boşluğun ve seyrekliklerin kapanması icin kaplama yaptırmak istemiştim ama gittiğim bi kac dr. once ortodonti sonra kaplama olması lazım dedi. 27 yaşındayım, oğretmenim. bu yaştan sonra tel kullanmaya cesaret edemiyorum. tel kullanmak icin kendimi ikna etsem bile bir dergide şeffaf renkli ve hatta dişin arka kısmından takılan teller gormuştum. boyle bir şey yaptırmak isterim ama anadolu yakasında bunu yapabilecek, guvenilir bir dr. bulmam gerekiyor. bir de tamamen duygusal sebepler var tabii devlet karşılamıyor diye biliyorum. normal tel taktırmanın ve şeffaf hatta arkadan uygulanan telin ucreti nedir? bir fikir verebilirmisiniz? tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?? universite hastanelerine mi gitmeliyim, ozel bir muayenehaneye mi ya da diş polikliniklerine mi ?
ne yapacağımı bilemiyorum bir yorum yapar fikir verirseniz sevinirim.
şimdiden teşekkurler