Hanımlar oncelikle tum TURK - İSLAM aleminin RAMAZAN BAYRAMI mubarek olsun ben bir aydır dişim yuzunden cok acı cekiyordum diş hekimini aradığımızda sekreteri sadece bayramdan sonra yerlerinin olduğunu soyledi sabrettim bekledim ama bayramın ilk gunu bir uyandım ki dişim yani sol yanagim davul gibi şişmiş dislerimi fircalasamda gecmedi akşama nişanlım ve ailesi bayramlasmaya geleceklerdi cok kotu canım yanıyordu yine sabrettim bayramın ikinci gunu oldu aynaya bir baktım daha kotu olmuş sol yanagim ve gozum cok kotu dahada şişmiş gozum resmen kaybolmuş gibiydi sabah yuzumu yıkarken gozumun koşesini bulupta yikamakta zorlandım ve yaylaya gitmemiz gerekiyordu aynaya baktıkca morelim dahada bozulup ağlıyordum devlet hastanesinin aciline gittik bana cok afedersiniz kalcadan iğne yaptılar largopen ve etolfort ictigimi soyledimdevam et dedi cıktık yaylaya gittik aksama kadar yaylada oranın doğal sularını ictik şelaleler e gittik yuzumun gozumun sisigi komple indi hic birşey kalmamıştı akşam tekrar uyudum bu sabah bir baktım ki yine gozumu acmakta zorlanıyorum gozum ve yanagim şişmiş yayla suyunu icmeye devam ettim hapları da sabah akşam ictim şimdi yine sisligi azaldı gozumun indi yasağının biraz kaldı ya yarın sabah yine aynı olursa korkusu var lutfen yardımcı olur musunuz 11 temmuz pazartesi doktor randevum var o zamana kadar ne yapabilirim