Merhaba arkadaşlar.Diş gıcırdatma sorunum ilk ne zaman başladı hatırlamıyorum ama yaklaşık 10 yıldır dişlerimi gece uyurken gıcırdatıyorum.Bu soruna bir care bulmak yerine erteledim durdum acıkcası.Ta ki zaten sorunlu olan dişlerimde daha cok sorun olmaya başlayana kadar.29 yaşındayım ve dişeti cekilmesi,kemik kaybı var.Dişlerim cok gucsuz bircoğu kırıldı şu an dolgulu.Dişcimin daimi muşterisiyim kanka olduk artık

Diş gıcırdatmayı onlemek icin yaklaşık 1.5 yıl once gece plağı yaptırdım ust dişlerime.İlk başta zorlandım kullanırken ama alıştım sonra.3 ay kullandıktan sonra bıraktım gece plağını.Diş gıcırdatmayı da bıraktım işe yaradı dedim bikac ay rahattım.Ta kiii sıkıntılı bi donem gece uyurken arkadaşım sesten rahatsız olup uyandırana kadar.yani tekrar aynı sorun başladı ve aylarca devam etti.Ve ben tekrar dişciye gittim bu sefer alt dişlerime gece plağı yaptırdım.birde boyle deniyim dedim,değişiklik olsun

Şu an 7 aydır kullanıyorum bu plastik şeyi artık nefret ettim.Doktor duruma gore 3-6 ay kullanıldığını soyledi.Arada 1 gun takmadan yat bak bakalım gıcırdatıyomusun dedi.Dediği gibi bazen takmıyorum umutla diyorumki belki bıraktım artık yapmıcam ama hala yapıyorum hala devam ediyor.Ve ben buna bir cozum bulamıyorum 7 ay oldu ve ben gercekten artık ne yapıcağımı şaşırdım omur boyu kullanacak halim yok dimi

diş sıkanlar,gece plağı kullananlar ve buna bir cozum bulan arkadaşlar varsa aranızda lutfen yardımcı olur musunuz bana.Yoksa ben 40 yaşıma gelmeden daha, ağzımda diş kalmayacak.