kızlar dişciye gittim normalde kendi ozel doktorum var memlekette.Ama dişim kırıldığı icin mecburiyetten devlet hastanesine gittim adam bana 2 dolgu yapacağını soyledi yaptı eve geldim baktım 3 diş dolgulu ama ağrıdan duramıyorum hayatımda cekmediğim ağrıyı cektim.Bu arada daha once kanal tedavi dolgu tarzı her şeyi yaptırdım yani ağrısını cektim biliyorum.Baktım bu ağrı geciyor bide diş yuksekte kalıyor.Ozel bir doktora gittim rontgenle baktı ve iki dişimin kanal tedavi olduğunu soyledi(dişimi yaptırdığım doktor kanal tedavisi yaptığını soylemedi yaparken de yapacağını soylemedi) ve birtanesini iyi yapamadığını onu cıkarıp baştan yapacağını 450 tl olduğunu soyledi.bende duşuneceğim deyip dişimi yaptırdığım doktora gittim.Baktı ve evet yuksek olmuş deyip torpuledi.Ve kanal tedavinin her dişte farklı reaksiyonlar gosterdiğini soyledi.
Sorum şu ki ben daha once bir kere kanal tedavi yaptırdım ama buyuk dişimdi ve ertesi gune coktan gecmişti bu dişlerim ondeki kucuk dişlerim ve dokunsam hala ağrıyor dayanamıyorum ağrıya sizce o doktor sırf para almak icin mi oyle dedi yaptırdığım doktor normal olduğunu soyledi.Kanal tedavi olanlar yardımcı olabilir mi
diş meselesi
Ağız ve Diş Sağlığı0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Ağız ve Diş Sağlığı
- diş meselesi