Beylikduzu beykentte bulunan bir diş polikliniginde dun implant yaptırdım. Ust ikinci azım aralık ayında cekilmişti, bayagı bir sure dişsiz gezdim cunku implanttan cok korkmuştum. en sonunda cesaret ettim.
Şimdi biraz şişkinlik ve bolca dikiş var, sadece sıvı gıdalarla besleniyorum. Agrım olmadı cok şukur. İnşallah bir an once iyileşir, ust yapısını da yaptırırım da verdigim paranın keyfini surerim. Para demişken, implant + kemik tozu icin 2500 verdim. Ust yapı icin daha sonra odeme yapıcam, onu da zirkonyum duşunuyorum.
Doktorumdan cok memnunum, implant takıldıktan sonra agladım ama bana cok şefkatle, anlayışla yaklaştı. Operasyon suresince beni bilgilendirdi. Doktor ismini buraya yazabiliyor muyuz bilmiyorum, bu taraflarda implant yaptırmayı duşunen varsa ozelden mesaj atarsa doktor ismini paylaşırım.
Aralık 2015 guncellemesi: İmplantımın ust yapısı da takıldı. zirkonyum yaptırdım, 500 lira.
Kredi kartı borcumu taksitlendirdim, toplamda 3250 liraya mal oldu bir diş. Ama herhangi bir agrım yok, o tarafımı rahatca kullanıyorum. goruntu zaten ziryonyum oldugu icin dogal duruyor, ben bile farketmiyorum

Doktorumun ellerine kollarına saglık. Yine implant yaptırmam gerekirse yine taa Beykent'e kadar gider ona yaptırırım.
Saglıklı gunler, guzel gulumsemeler