MALASEF ALDATTILAR....ek dersleri zamlı alamayacağız...artık seneye ...yetti gari...işte..

MADDE 6.- 5/3/1964 tarihli ve 439 sayılı Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Yuksek ve Orta Dereceli Okullar Oğretmenleri ile İlkokul Oğretmenlerinin Haftalık Ders Saatleri ile Ek Ders Ucretleri Hakkında Kanunun;

a) 3 uncu maddesinin (B) fıkrasında yer alan "atelye ve meslek dersi" ibaresi "ders" şeklinde değiştirilmiştir.

b) 6 ncı maddesinin ikinci fıkrasında yer alan "Orta dereceli okullarda" ibaresi, "Orgun ve yaygın eğitim kurumlarında", "altı saate kadar" ibaresi "6 saat" şeklinde değiştirilmiştir.

c) Ek 1 inci maddesinin son fıkrası "Hazırlık ve plan calışmaları karşılığında oğretmenlere, haftada 3 saati gecmemek kaydıyla, aylık ve ucret karşılığı okuttukları her 10 saat icin 1 saat ek ders ucreti ayrıca odenebilir." şeklinde değiştirilmiş ve aynı maddenin sonuna aşağıdaki fıkra eklenmiştir.

"Yarıyıl ve yaz tatillerinde yapılan ders gorevleri, ders gorevinin yapılmış sayılacağı haller ile yuz yuze yapılan ders gorevleri dışındaki ek ders gorevleri haric, orgun ve yaygın eğitim kurumlarında aylık karşılığı ders gorevini doldurmayanlara ek ders ucreti odenmez

VE...
MADDE 12.- Bu Kanunun;
d) 6 ncı maddesi 1/7/2006 tarihinde yururluğe girer.”

Arkadaşlar siz ne anladınız?