Arkadaşlar Merhaba

aranıza yeni katılanlardanım, 3 hafta once ortodonti tedavime başladım ve oncelikle ust dişlerime takıldı yarı şeffaf tel. 24 yaşındayım, ust kopek dişlerim gomulu ve dolayısıyla ayrıklık var. Doktorum once ameliyatla gomulu dişleri indirmeyi deneyelim, duruma gore gidişatımıza bakalım dedi. Surmeme ihtimali de var, ki ben surmelerini cok istiyorum Tel taktırdığım icin cok mutluyum Ama ufak bir sorunum var şoyle ki normalde bu sene evlilik gibi bir planım yoktu nasıl olduysa erkek arkadaşım askerden donunce işler hızlandı ve haftaya ailesi bize tanışmaya geliyor. Wuhuuuuuuuuuuuuuuuu Yani ben telleri taktırırken bu sene evleneceğimi duşunmuyordum ki şuanki gidişat bu sene evleneceğimiz yonunde ve şimdi kafam cok karışık :44: Telleri kendim isteyerek taktırdım ve bir dahaki randevumda muhtemelen ameliyatım olacak, sonrasında acaba telleri cıkarma gibi bir durumum olabilir mi ? Doktorumla henuz konuşmadım bu durumu, tedavimi aksatmak da istemiyorum, bunaldım he. Soranlara telli duvaklı gelin olacağım dahası var mı diyerek gulup geciyorum ama:18:

Benim gibi durumda olanlar var mı ? Tavsiyeleriniz nedir? duğun oncesi cıkarttım diyelim işleri daha da mı zora sokarım ?

Tum bunları doktoruma sormam lazım biliyorum ama once şu aile tanışma muhabbeti bir gecsin diyorum

Fikirlerini bekliyorum. Şimdiden sağolun teldaşlarım