Merhabalar,sırf bu konu icin uye olduğumu belirtmek istiyorum. Ağız kokusu her insanin hayatinin belli doneminde yasayabilecegi bir durumdur. Ancak agız kokusunun altinda yatan nedenler arastırılmalıdır. Neden bulunduğunda cozume kavuşmak daha kolay olacaktır..
Benim sinuzitim var yillardir ve bademciklerimde sorunludur... ağız kokusu problemi yaşamaya başladım. Ama hic bir zaman dişlerimi duzenli fırcalamadığım, bakimini eksik yaptığım icin olabileceği ihtimaline imkan vermedim. Her zaman bademciklerimden kaynaklı olduğunu dusundum. Ta ki 1 hafta oncesine kadar.
Evet arkadaşlar hemen diş ipi ve bir ağız bakım suyu edindim, cok meşhur olan var biliyorsunuz işe o markanınkini aldim. 1 haftadir dişlerimi sabah akşam 2 dakika fırcalıyorum ardından diş ipi kullanıyorum, bakimimi ağız bakim suyuyla sonlandiriyorum.. Ve ben inaniyorum ki hijyen eksikliginden kaynaklanan problemler icin cozum gercekten bizim elimizde arkadaşlar.. gunde toplam 10 dakikanizi ayirirsiniz ama insanlara, eşinize, sevgilinize ya da iş hayatınızda ozguveniniz sarsilmaz en azindan...
Ağız kokusu icin mutlaka okuyun...
Ağız ve Diş Sağlığı0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Ağız ve Diş Sağlığı
- Ağız kokusu icin mutlaka okuyun...