Galatasaraylı taraftarların yeni sevgilisi haline gelen Dries Mertens, yeni bir takım olduklarını ancak kenetlenerek sene sonunda başarılı işler başaracaklarına inancının tam olduğunu soyledi.
GS TV'yi ailesiyle birlikte evinde ağırlayan ve ozel acıklamalarda bulunan tecrubeli futbolcu, "Turkiye'yi ve İstanbul'u cok sevdik.
Turkiye'ye ilk geldiğimiz gun muhteşem bir atmosferle karşılaştık.
Buraya geldikten sonra da hemen ev bakmaya başladık ve şu anda muhteşem bir yerde yaşıyoruz" dedi.
İstanbul'da olmaktan cok mutlu olduklarının altını cizen Mertens, "Buraya yerleşme surecimiz, takıma alışmam ve yeni bir hayata başlamamız hepsi cok guzel bir şekilde gecti" dedi.
Transfer olmadan once Galatasaray'ın cok buyuk bir kulup olduğunu bildiğini soyleyen Mertens şoyle devam etti: "Geldiğim zaman da bunu gordum ve ozellikle de bizim stadımızda oynamak muhteşem bir duygu.
Acıkcası Galatasaray'da olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Ozellikle arkadaşlarım yurt dışından gelip mac izledikleri zaman cok mutlu oluyor.
Turkiye liginin ne kadar saygın bir lig olduğunu goruyorlar." 10 numaralı formayı giymesiyle ilgili de "Daha once 10 numarayı Metin Oktay giydiği icin benim icin onemli bir sorumluluk...
Bunun ne kadar onemli bir şey olduğunu biliyorum. Buraya kazanmaya geldim ve kazanacağıma da yurekten inanıyorum" ifadesini kullandı.
YENİ BİR TAKIMIZ
Belcikalı futbolcu, "Galatasaray gecen seneki kotu sonuclardan sonra yenilendi, 13 yeni oyuncu geldi ve tabii ki tekrar bir araya gelip bir guzel iş başarmak istiyoruz.
Daha yeni bir takımız, bu takımla sene sonunda onemli işler başaracağımızı da duşunuyorum" yorumunda bulundu.
ESKİ VE YENİYİ TEMSİL EDİYOR
Mertens, Okan Buruk hakkında, "Kendisi hem eskiyi hem yeniyi temsil ediyor.
Cunku bu takımın bir oyuncusuydu. Şimdi ise hoca ve bunun da iyi bir sonuc cıkaracağını duşunuyorum.
Sadece bana karşı değil tum takıma karşı cok iyi.
Bizim tam olarak neye ihtiyacımız olduğunu cok iyi biliyor" sozlerini sarf etti.
GALATASARAY HABERLERİ: Mertens'ten G.Saray sozleri: Geldiğimde bunu gordum
Spor Haberleri0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- GALATASARAY HABERLERİ: Mertens'ten G.Saray sozleri: Geldiğimde bunu gordum