Arkadaşlar dişlerimi yaptırmaya karar verdim dişlerimde carpışıklıklar ve on tarafında zedelenmeler renk bozukluları var dişlerimden hic memnun değilim gulerken devamlı ağzımı kapatmak dişlerimi saklamak zorunda kalıyorum.. Bu insanlaın cok dikkatini cekiyor.. Aslında ben kendimle barışık biriyim ama bu konudan muzdarip olanlar bilirler diş konusu ck hassas bir konu ve bende bu konudan dlayı sıkıntılar cekiyorum..
En onemliside calışan bir bayanım insanlarla surekli olarak iletişim kuruyorum.. Konuşurken sanırıyorum ki insanlar surkli benim ağzımın icine dişlerime bakıyor. İnsanın kendisi ile barışık olması başka bir durum ama artık b benim sağlığımı psikolojimi etkilemeye başladı.. Umarım hislerimi duygularımı bu konuda nasıl bir psikolojinin icerisinde olduğumu sizlere hissettirebilmişimdir..
İstanbulda gercekten bu işi iyi yapan guven icerisinde gideceğim ve mukemmel bir sonuc alabileceğim bir diş doktoru var mı ?? Onerileriniz nelerdir.. Ben cok bembeyaz dişler onden bakıldığında direkt olarak belli olan dişler istemiyorum cok doğal olacak ve kimse anlamasın istiyorum.. Parası onemli tabiki bir dişe 2000 TL yada euro veremem ama bir yere kadarda onemli değil iyi olsun istiyorum bir kere olsn istiyorum.. Cunki benim arkadaşım yaptırdı sonra uzerine iki kere daha yaptırdı iki uc kere para vermek zorunda kaldı. Benimde o şekild olsun istemiyorum bir kere olsun guzel olsun..
Forumda diş doktoru Cem Erdoğan ın ismini cok duydum başka yerlerd de raştırdım bir arkadaş fotoğraflarınıda yaynlamış gercekten cok beğendim cok doğal ve guzel olmuş onunla muhakkak goruşucem başka alternatiflrd onerirmisiniz İstanbuldan...
Dişlerimi Yaptırmak İstiyorum Doktor Onerisi
Ağız ve Diş Sağlığı0 Mesaj
●7 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Ağız ve Diş Sağlığı
- Dişlerimi Yaptırmak İstiyorum Doktor Onerisi