Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 1,5 yıl diş tedavim icin gittiğim implant ve ust dişlerimi yaptırdığım Clinic Eska tarafından mağdur edildim.
Dişlerimin yapılış surecinde kendilerinden hicbir şekilde fatura almadığım gibi herseferinde beni oyaladılar. En son dişlerim bittiğinde fatura almadığım icin 34 bin tllik diş masrafımın 4bin tlsini eksik verdim. Dişlerim daha 1 sene olmadan kırıldı ve parcalandı, bu kadar kotu bir işciliğe 30 bin tl verdiğime cok uzuldum. Kendisini aradığımda bana kalan bakiyeyi odememi soyledi ama bana kesilen tek bir fatura yok hem beni mağdur ediyor hemde vergi tarafında kendini avantajlı konuma getirmek istiyor.
Sizi uyarıyorum arkadaşlar burdaki Dr. Mehmet Akif Eskan sağlığınızı elinizden alıyor ve sadece para odaklı calışıyor yaptığı işinde kalitesi ortada 1 sene olmadan porselenlerim parcalandı.
Kendileri bana ne koruyucu nede farklı bir uyarıda bulunmadı.Şimdi kendilerini haklı cıkarmak icin sizlere koruyucu verdik diyorlar. Şikayetimi hukuki mercilere taşıyacağımı burdan sizlerede bildirmek isterim.
Sakın burası ile işiniz olmasın benden uyarması arkadaşlar​