merhaba arkadaslar bundan 1 hafta kadar once inanılmaz derecede yuzum şişti ve on dişimin yanındaki dişim dolguydu apse yaptı birde o yetmezmiş gibi arkada 6 numaralı azı dişim agrımazmı allahım yuzum gozume kadar şişti neyse doktora gittim doktor baktı film istedi cektrdim ben ne diye gidiyorum neyle karsılasıyorum on dişime kanal tedavisi uygulanıcagını soyledi onceki diş hekimi sağolsn bastan savma yaptıgından mahvetmiş azı dişime gelince buyuk derecede kist olsumus kızlar ve o azı dişimin yanındaki dişide etkilemeiş kistli diş cekilicek bu kesin oburunude kurtarmaya calısıcaklar kurtulamazsa oda cekilcek ve yerine implant yapılacak cok korkuyorum acırmı sizce bu cekim dun gittim doktor baktı cekemedi alevlenme yapar dedi pzt randevu verdi baska bir cerrah daha gorucekmiş on dişlerimn o taraftada kist baslamıs agzımda bircok problem varya eskiden cok iyiydi doktorlar bile tebrk ederdi ama onceki dişcim mahvetti beni kucucuk bir curuk icin gittim basıam gelenlere bakın ayrıca işin en kotusu agzımda alt cenemde birtane sut dişim kaldı alt on dişlerin yanında bir diş cok sasırıyodum yıllardır neden duşmedi diye megerse altta gomulu diş varmıs hic agrısıda yoktu halbuki bilmiyodum yeni oğrendim işte bende ameliyat olucak dediler diş resmen ters donmuş icerde cok korkuyorum kzılar acı cekicekmiyim odum kopuyor tedavimi ankarada gatada yaptırıyorum cok iyi dediler ordaki bir doktoru tavsiye ettiler bizde ona gidiyorz daha tedaviye baslamadık ama pzt baslıcak korkulu gunler yardım edin arkadaslar bunalrı yasayanınız varsa bilgi verin bana acıcak mı o an duyucakmıyım lutfen cevpalarınızı bekliyorum benim gibi olan herkezede allah yardm etsin
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.