Arkadaşlar ağzımda bir seneye kalmaz cıkar dediği dış telim var halada cıkmadı sorduğumda cewap vermiyor yaptığı dolgularimda surekli hatalar cıkıyor
Ağız ve Diş Sağlığı0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Ağız ve Diş Sağlığı
- Arkadaşlar ağzımda bir seneye kalmaz cıkar dediği dış telim var halada cıkmadı sorduğumda cewap vermiyor yaptığı dolgularimda surekli hatalar cıkıyor
-
14-10-2022, 06:44:17Merhaba arkadaşlar ağzımda bir seneye kalmaz cıkar dediği dış telim var halada cıkmadı sorduğumda cewap vermiyor yaptığı dolgularimda surekli sorunlar cıkıyor bir dolgum uc defa kırıldı surkeli beni sucluyor kaplama dedi istemedim dorduncusu yaptı kırılmadi ama bu sefer yanağımda ağrı ve şişkinlik oldu diğer dolgumda cıkınca ikisine dedim okudu cewap vermedi bende aradım bir hafta sonraya randevu verdi gittim baktı hava alan yere kanal tedavisi dedi bana antibiyotik yazdı recete olmadgndan herkez vermz dedi kendin alacksin dedi ertesi gun başka doktora gittim yanlış tedavi uyguladigini kanal tedavisi yapılacağını en kotu dişimi kaybedebilecgimi soylediler parayı elden verdiğim icin makbuzlarimda delilimde yok dewam eden tedavimde var orda ama maddi manevi psikolojim alttust ne yapmam gerekiyor tuketici ve sağlık hattını aradım covid surecinde işlem yapamıyorlar mis. Kadın tek calışıyor parayı verdikten sonra ogrendim