Buna benzer bir sorun yaşayan varsa yada bilgisi olan lutfen yardımcı olun
Ağız ve Diş Sağlığı0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Ağız ve Diş Sağlığı
- Buna benzer bir sorun yaşayan varsa yada bilgisi olan lutfen yardımcı olun
-
14-10-2022, 06:43:14Ust damağımda bir dişimin dibinde kist varmıştı.Ondanmıdır bilmem surekli yuzume apse yapıyor resmen ağzımın icine iltihap akıyordu.Agri sanci zonklama hic durmuyordu.Dis hekimi ameliyatla kist temizlencek vs dedi ama iltihabın once gecmesi lazım dedi.O kadar antibiyotik kullandım ki bağışıklık kazanmıştım artık etki etmiyordu.Cok ağrıdığı bir gun başka bir diş hek.gittim.Kist vs dedim dinlemedi bile cekerim dedi cekti dibinde boyle koklu sacaklı bir doku geldi .Korkudan bakamadım bile .Damagimin ortasında koca bir oyuga rağmen sevincle dondum.1 sene boş damaktan iltihap aktı.5 6 sene gecmesine rağmen elimle oraya dokununca acıyordu.Dun 4 adet implant yaptırdım.1 tanesi aynı yere cunku kontoru yapmaları icin gerekliydi .Dr filmde kist vs yok dedi.Orayada yaptı.Dunden beri orası sanki eski dışımı oraya monte etmişler gibi donmuyor Sanki sinirlerime baskı yapıyor.Dr sabah sordum hicbirşey yoktu vs dedi.Ama neden diğer yerlerin acısını hissetmiyorum sadece orası ağrıyor sadece orası sisti.Ben o dişimden ne cekmiştim.Bir ben bir Allah bilir.Bu şekilde devam ederse ben ne yapacağım.Niye boyle oldu ki