Sabah 11 de hafiften ağrıyan ve sızlayan dişimin dolgusunu değiştirmek uzere diş hekimine gittim. Buyuk bir surprizle karşılaştım, 1 dişimin de dışardan gorunmeyen fakat kok kısmında curuk varmış. İki dişime kanal tedavisi yapılacaktı. Lakin doktor dişimi acınca kanalların dar olduğunu bi turlu temizleyemediğini soyledi. Dakikalarca uğraştı, bu arada bu yaptığı dişimle alakalı surekli acıklama yaptı, koku guduk, ucu kurumuş vs. Nihayetinde kanal tedavisinin başarılı olmadığını, dişin daha sonr ağrı yapıp yuzumun şişebileceğini, dişin cekilmesi gerektiğini soyledi. Dişi kapatıp işlemi bitirdi. Esas şaşkınlığı eve gelince yaşadım. Doktorum toplamda 5 dişe dolgu, 2 dişe kanal tedavisi yapmış, uzulur gibi oldum, cunku bana hic soylemedi, ben sadece size guveniyorum, gerekli işlemleri yapın dedim. Neyse demek ki oyle munasipmiş. Gelelim sorunuma doktorun yapamadım dediği kanal eve gelince cok aşırı şiddetli ağrıdı 2 saat kadar, daha sonra gecti. Sorunsuz yapılan kanal tedavisi saatlerdir oyle ağrıyor ki tum yuzum, beynime kadar işliyor, az once dayanamayıp hungur hungur ağladım. Normal mi bu ağrı, cok uğraştığı icin mi bu kadar ağrıyor. Gecer mi acaba??(Bu arada acıya dayanıklıyımdır, anlayın ağrının şiddetini)