selaam kızlarr 20 yaş gomulu dişimi cektirdim. Aslında ameliyat oncesi cok korkuyordum hatta 4-5 ay beklettim korkumdan. Cunku internetteki forumlar ve sitelerde hic ic acıcı şeyler yazmıyordu. Ve buda benim urkmeme sebep oldu Ama doktora ameliyat gunu almaya gittiğimde ordaki bi hastada ameliyat olmuş ve surecini anlattı bana. Ve korkum bi nebze gecti Eğer ogun o kızla konuşmasaydım kesin doktora gorunmeden eve giderdim Neysee gelelim ameliyata benim dişim tamamen gomuk ve yan yatık vaziyetteydi. ameliyat oncesi beni bi korku sardı bi heycan kapladı heryanımı lys sınavına girmeden hissettiğim karın ağrısı gene gelmişti. Ameliyathaneye girdim. Doktor bana 2 uyuşturucu iğne vurdu. Ama nasıl iğneler koca koca beya tırstım iğneleri gorunce tabi ama doktorumun eli cok hafifti zaten sprey sıksa bişey hissetmiyosunuz. Beni bekletti 3-5 dakka. Daha sonra yumdum gozumu actım 2 dakka sonra doktor benim dişi ikiye kırıyomuş. Minik sevimli matkapımsı bi şeyle kırarken sankı ağzınızda şeker kırarmıssınz gibi ses oluyo ama acı 0. Dişin ust kısmını cıkartıyo ve kok kısmına geciyo onuda cıkartırken bi baskı hissediyosunuz oda 4-5 sn lik bi iş. Tabi anda benim gozler gene kapalı. Arkada muzik calıyo onu soyluyorum icimden gozumu actım doktor dikiş atıyodu. vee boylece bitti. Doktorum cok iyiydi ama bana yaptıgı her aşamayı soyledi. ameliyat sonrası biraz başınız donebilir 10 15 dkka falan. Bana ağrı kesici ve antibiyotik yazmış isimlerini şimdi hatırlayamadım. Hastaneden cıktım eve giderken ağzımdaki kan tadından nerdeyse kusucaktım gercekten insanı en kotu yapan şey ve ameliyatn en zorlu yanı bu kan işi. Eve gittim 2 saat yattım tamponu cıkardım ve agrı kesicilerimle antibiyotiğimi ictim. o gun gece yatana kadar 10 dk aralıkla 10 dk sureyle buz tuttum doktorumun tavsiyesiyle. Ve o gun yediklerim kahvaltım dışında yarım muz ve sutlu biskuvi 2 gun ekmek yemeden coğu yumuşak kıvamda şeyi yedim. ağzım şişikti acı yoktu. 3 ve 4 gun agzım biraz daha şişmişti ve artık her şeyi yiyebiliyodum. 5 gun agrım vardı ama dişimde değil yanağimda. cunku yuzumde sarımsı curukler oluşmuştu. 7 gunse tamamen iyleşmiş doktorcuğuma dikişlerimi aldırmaya gitmiştim. bugun 12. gun ve taş gibiyim Yuzumde agzımda iz ve acı yok. bu arada kızlar gargara alın cunku 3-4 gun ağzınız 5 cm den fazla acılmıyo dolayısıyla dişfırcasıda girmiyo neyse kızlar kolay gelsiin ameliyatı olacaklara korkmayın bişey yok herşey anlattıgım gibi ben 2 kez cektirdim 1.sinde dikiş ve neşter işi yoktu bile. durumdan duruma değişiyo sanırsam. Galiba benim nette okuduğum yorumların coğu erkeklerindi. Odlek şeyler ne varsaa optum kızlarr esen kalınn