evlenmek icin dua evlenme duası evlenmek icin dualar kul in kuntum isteyenler dua
Cuma suresi
Helalinden evlenmek isteyen kimse 18 defa okursa nasibi acılır..
BismillÂhirrahmÂnirrahîm
(1)Yusebbihu lillÂhi m fîs semÂvÂti ve m fîl ardıl melikilkuddûsil azîzil hakîm(hakîmi) (2)huvellezî bease fîl ummiyîne resûlen minhum yetlû aleyhim ÂyÂtihî ve yuzekkîhim ve yuallimuhumul kitÂbe vel hikmeh(hikmete), ve in kÂnû min kablu le fî dalÂlin mubîn(mubînin). (3) ve Âharîne minhum lemm yelhakû bi him, ve huvel azîzul hakîm(hakîmu) (4) zÂlike fadlullÂhi yu’tîhi men yeşÃ‚’ vallÂhu zulfadlil azîm (azîmi) (5) meselul lezîne hummilût tevrÂte summe lem yahmilûh kemese lil hımÂri yammilu esfÂrÂ(esfÂren), bi’se meselul kavmillezîne kezzebû bi ÂyÂtillÂh(ÂyÂtillÂhi), vallÂhu l yehdîl kavmez zÂlimîn(zÂlimîne) (6) kul y eyyuhellezîne hÂdû in ze’amtum ennekum evliyÂu lillÂhi min dûnin nÂsi fetemen nevul mevte in kuntum sÂdikîn(sÂdikîne) (7) ve l yetemen nevnehû ebeden bi m kaddemet eydîhim, vallÂhu alîmun biz zÂlimîn(zÂlimîne) (8)kul innel mevtellezî tefirrûne minhu fe innehu mulÂkîkum summe tureddûne il Âlimil gaybi veş şehÂdeti fe yunebbiukum bi m kuntum ta’melûn(ta’melûne) (9) y eyyuhellezîne Âmenû iz nûdîe lis salÂti min yevmil cumu’ati fes’av il zikrillÂhi ve zerul bey’, zÂlikum hayrun lekum in kuntum ta’lemûn(ta’lemûne) (10) fe iz kudîetıs salÂtu fenteşirû fîl ardı vebteguû min fadlillÂhi vezkurullÂhe kesîren leallekum tuflihûn(tuflihûne) (11) ve iz re’ev ticÂreten ev lehveninfeddû ileyh ve terekkûke kÂimÂ(kÂimen), kul m indallÂhi hayrun min ellehvi ve min etticÂreh(etticÂreti), vallÂhu hayrur rÂzîn(rÂzîne).
evlenmek isteyenler icin dua
Ayetler, Dualar, Hadisler0 Mesaj
●46 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- İslami Bilgiler
- Ayetler, Dualar, Hadisler
- evlenmek isteyenler icin dua