Deniyorum ama bir turlu kilo veremiyorum diyorsanız iste size zayıflamanızı sağlayacak 10 mucize bitki...

At kuyruğu bitkisi idrar sokucu ozelliğiyle biliniyor. Yağ dokularını eritmeye yardım eden bitki yaraların iyileşmesine de yardımcı oluyor. Fakat tum idrar sokturucu bitkilerde olduğu gibi fazla dozda kullanılırsa bobreklere zarar verebilir.

Maydanoz, metabolizmayı hızlandırarak bağ dokusunu guclendiriyor. Maydanoz yemek ve cayını icmek, odemlere ve vucudun su toplamasına karşı cok etkili bir yontem olarak biliniyor.

Adacayı zayıflamak isteyenler tarafından iştah kesici olarak kullanılıyor. Cay ve yemeklerde baharat olarak da kullanılabiliyor.

Fesleğen vucutta biriken fazla suyu atmaya yardımcı oluyor. Ustelik, icindeki eter yağların moral yukseltici etkisi bulunuyor

Kekik, sindirim sorunlarını tedavi edici etkiye sahip ve metabolizmayı hızlandırıyor. Bağışıklık sistemini guclendirmenin yanı sıra yorgunluktan şikayet edenlere zindelik veriyor.

Civanpercemi, tatlıya karşı iştahı keser, tokluk hissi verir. Tazelik veren lezzeti, ağır yemeklerin tadını hafifletir.

Biberiye, sindirimi duzenler. İyi bir canlandırıcıdır, kan dolaşımını hızlandırır, cildi sıkılaştırır. Et yemeklerinde kullanılabilir.

Tere, vucuttaki yağ yakımını hızlandırıyor. İnce yaprakları pişince acılaştığı icin ciğ yemek gerekir. Ayrıca icinde bircok vitamin barındırır

Sinameki, kalın bağırsakta suyun emilmesini onleyerek mushil gorevi yapar. Uzun sureli kullanımlarda bağırsaklarda yan etkilere yol acacağından idrar sokturucu ozelliği bulunan rezene ve nane gibi bitkilerle desteklenmesi gerekiyor.

Balık otu, bunyenin kimyasını hızlandırarak zayıflamaya destek olur. İcindeki maddeler tırnakları guclendirerek saclara parlaklık verir. Salata ve meyveli icecekler icinde kullanılabilir.

-alıntıdır-

herkese iyi şanslar